Po wymianie amortyzatorów z przodu auto znacznie się podniosło. Amortyzatory jakie zostały zamontowane to SACHS 170 128 Audi VW Seat 07337. Ogólnie miałem do wyboru dwa rodzaje amorów jedne były krótsze od tych co były a drugie takiej samej długości . Zamontowałem te o tej samej długości żeby auto nie było za niskie. Czy to normalne że się podniósł czy zostały za montowane nie te amortyzatory, czy może jest kilka rodzai poduszek i to mogło mieć wpływ. Mam jeszcze pytanie do posiadaczy MK3 GTI 8V na oryginalnym zawieszeniu mianowicie jaką macie odległość pomiędzy nadkolem w najwyższym punkcie a ziemia.
pozdr
Hubert
[MK3][zawieszenie] Amortyzatory przód w MK3 GTI 8v
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
[MK3][zawieszenie] Amortyzatory przód w MK3 GTI 8v
Ostatnio zmieniony czw gru 11, 2008 17:54 przez Huberttt, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie sztuką jest rozpędzić samochód, sztuką jest nim wyhamować.
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
dobrze złożyłeś tylko zapomniałeś o jednym ważnym fakcie - dałeś nowe amorki z przodu a z tyłu zostało to co było i teraz przód masz wyżej a tył z racji częściowego zużycia masz klapnięty w stosunku do przodu u siebie wsadziłem nowy przód gazowo olejowy i też "stoi dumnie" hehe : wbrew temu co kolega napisał - prędko nie siądzie w dół jeżdże od wakacji i coś nie widze żeby sie obniżył
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "