Witam !
Posiadam Golfa 5 i poprzedni wlasciciel chyba nie uwaznie potraktowal tylnia szybe.
Myjac ja od wewnatrz poprzerywal nitki ogrzewajace w wielu miejscach.
Slyszalem o jakims lakierze ktorym mozna te nitki znow polaczyc, ale szczerze mowiac nie bawilem sie takim czyms jeszcze i nie widzialem jeszcze nigdy rezultatow takich czynow.
Czy wie ktos gdzie mozna taki lakier kupic i jaka nosi nazwe?? (moga byc rowniez aukcje na allegro)
dziekuje za pomoc
pozdr. Martin
Ogrzewanie tylniej szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ogrzewanie tylniej szyby
Ostatnio zmieniony śr sty 07, 2009 10:14 przez absolom, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja odtłuściłem szybę czystym spirytusem ( marnotrawstwo )
Potem użyłem taśmy klejącej - takiej żółtej, papierowej, jakiej się używa przy malowaniu pokoju - i na miejscu ubytku, równo z istniejącymi częściami siatki, nakleiłem i zrobiłem sobie taką wąską ścieżkę, żeby nie odróżniało się od oryginału i nie było za grube. Potem znów odtłuściłem - benzyna ekstrakcyjna + patyczek do czyszczenia uszu - i poszedł na to klej.
Potem użyłem taśmy klejącej - takiej żółtej, papierowej, jakiej się używa przy malowaniu pokoju - i na miejscu ubytku, równo z istniejącymi częściami siatki, nakleiłem i zrobiłem sobie taką wąską ścieżkę, żeby nie odróżniało się od oryginału i nie było za grube. Potem znów odtłuściłem - benzyna ekstrakcyjna + patyczek do czyszczenia uszu - i poszedł na to klej.
Life is Ride, Ride is Life!
<b>DIAGNOSTYKA VAG</b> -----POZNAŃ-----Kontakt przez PRIV.
<b>DIAGNOSTYKA VAG</b> -----POZNAŃ-----Kontakt przez PRIV.
wielkie dziekiczyzaczek pisze:Ja odtłuściłem szybę czystym spirytusem ( marnotrawstwo )
pozdr.