Ooo lambo to cię troszki w koszty pociągnie. Z tego co pamiętam to mapet, który sam takie coś opracował sprzedaję takie drzwi za coś koło 1700 PLN. tu masz linkfelis pisze:a wteczas pomysle nad klamkami od audi i lambo
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ooo lambo to cię troszki w koszty pociągnie. Z tego co pamiętam to mapet, który sam takie coś opracował sprzedaję takie drzwi za coś koło 1700 PLN. tu masz linkfelis pisze:a wteczas pomysle nad klamkami od audi i lambo
felis pisze:Problem jest tego typu.Otwieranie drzwi to koszmar troszke sily i docisniecie drzwi.A na dodatek wczoraj o malo co nie wyrwalbym jej.mozna powiedziec ze mi sie nawet udalo bo niestety cala sie rusza.
Z autka nawet jak ci siłowniki padają to wysiadasz normalnie ciągnąc za klameczke wewnetrzną.fibolek pisze:Z tego co wiem koledzy to u nas za bardzo legalnie nie mozna nie mieć klamek a bynajmniej z przodu.Sam zreszta bym nie załozył bo to trochę nie pewne i niebezpieczne,a jak ci się z tymi siłownikami i całym ustrojstwem coś stanie to jak wysiądziesz z auta?Chyba przez szyberdach.
igor002 ma rację.
Z klamkami od audi se odpuść bo będziesz musiał całe drzwi robić i lakierować(koszty)
Nie wiem jak od passata czy golf 3.Ewentualnie wymień i wzmocnij kilamki od mk2.Zależy co się dzieje?
TUTENHAMON pisze:Z autka nawet jak ci siłowniki padają to wysiadasz normalnie ciągnąc za klameczke wewnetrzną.fibolek pisze:Z tego co wiem koledzy to u nas za bardzo legalnie nie mozna nie mieć klamek a bynajmniej z przodu.Sam zreszta bym nie załozył bo to trochę nie pewne i niebezpieczne,a jak ci się z tymi siłownikami i całym ustrojstwem coś stanie to jak wysiądziesz z auta?Chyba przez szyberdach.
igor002 ma rację.
Z klamkami od audi se odpuść bo będziesz musiał całe drzwi robić i lakierować(koszty)
Nie wiem jak od passata czy golf 3.Ewentualnie wymień i wzmocnij kilamki od mk2.Zależy co się dzieje?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 41 gości