![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pod koniec stycznia wymieniam olej to się tym zajmę...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Leje się z ostatniego?Lukas-182 pisze:arwam, nie wszystko jest na szczęście OK. Nagrzewnicę mam nową, wymieniałem bo miałem podobny przypadek jak twój, ciekł i lał się płyn po stronie pasażera... Co do silnika to także jest ok, tylko coś mi znów cieknie ropka z króćca od powrotu paliwa na wtryskiwaczu. Wymieniałem wężyki przelewowe i na jakiś czas pomogło, coś mi się wydaję, że same króćce wyrobione i puszczają po jakimś czasie, co pół roku ten sam problem z nimi
U mnie na ledwo dyszacym akumulatorze, w cholere opoznionym katem wtrysku (poza wszelka skale) przy -14 dzis odpalil po kilku sekundach krecenia
No wiec wiem juz, ze nie kat wtrysku (ktory i tak jest przestawiony), nie ON slabek klasy.A ja dzis poleglem
Wprawdzie w wieczorem i w nocy bylo ponad -20, ale z rana juz tylko -14.. Pokrecil kilka minut i zdechl aku.
Wczoraj tankowalem paliwo - moze ciulata rope zalalem
Naszczescie moja benzyna w mk3 mnie poratowala
bylo doniesc ze dwa wiaderka to i wczesniej by odpalil :green_fuck:SToRM pisze:Tak wiec zdecydowanie pradu brakowalo..
no to moglbys w komorze napalic zeby silnik nagrzacSToRM pisze:Matijas napisał/a:
bylo doniesc ze dwa wiaderka to i wczesniej by odpalil
u nas na slasku tylko węgiel mamy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości