Problem !! Mandat za przeciwmgielne :(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VW-Fairest Car !
- Kontakt:
Problem !! Mandat za przeciwmgielne :(
Witam Ostatnio sobie jade a tu policja zatrzymala mnie do rutynowej kontroli.....kazali wlaczac swiatla itd..... po chwili mi mowia prosze wlaczyc przeciwmgilne....no to naciskam na ten przycisk kolo awaryjnych co jest niby od przeciwmgilnych a tu nic.....wydaje mi sie ze inaczej sie wlacza te swiatla w MK2......ehh dostalem 50 zl mandatu za to ze nie potrafie wlaczyc swiatel przeciwmgilenych........Mozecie mi powiedziec jak sie je wlacza?? z przodu nie mam przeciwmgilnych tylko z tylu.......przelacznik o ktorym wspomnialem co sie znajduje kolo przelacznika awaryjnych.....nie dziala.....moze jest jakis inny sposob na to......Pomocy
Dokładnie, sprawdź bezpiecznik, też nie pamiętam który, ale o wartości 10A.
[ Dodano: Pon Sty 12, 2009 10:08 ]
Trochę się spóźniłem No to pozostaje pdo sprawdzenia przełącznik w desce i przewód do lampy.
[ Dodano: Pon Sty 12, 2009 10:08 ]
Trochę się spóźniłem No to pozostaje pdo sprawdzenia przełącznik w desce i przewód do lampy.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
-
- Forum Master
Tak jest ale w tych nowszych przełącznikach (zespolonych), np: mk4. Po pociągnięciu pokrętła włącznika do siebie zapalają się rzeczywiście tylne światła przeciwmgielne.zwykly123 pisze:Sprawdzilem teraz przy pracujacym silniku i wlaczonymi swiatlami mijania...przeciwmgilne nadal nie swieca.....a moze wlacza sie je tym wlacznikiem od mijania?? cos kiedys o tym slyszalem ale za malo.......
W Golfach II jest to sterowane oddzielnym włącznikiem.
Nic już nie będzie takie same.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: Problem !! Mandat za przeciwmgielne :(
a tak na marginesie to powinieneś być zadowolony, że ci nie zatrzymali dowódu rejestracyjnego, bo za zły stan techniczny (a takim jest awaria oświetlenia) powinno się go zatrzymaćzwykly123 pisze:Witam Ostatnio sobie jade a tu policja zatrzymala mnie do rutynowej kontroli.....kazali wlaczac swiatla itd..... po chwili mi mowia prosze wlaczyc przeciwmgilne....no to naciskam na ten przycisk kolo awaryjnych co jest niby od przeciwmgilnych a tu nic.....wydaje mi sie ze inaczej sie wlacza te swiatla w MK2......ehh dostalem 50 zl mandatu za to ze nie potrafie wlaczyc swiatel przeciwmgilenych........Mozecie mi powiedziec jak sie je wlacza?? z przodu nie mam przeciwmgilnych tylko z tylu.......przelacznik o ktorym wspomnialem co sie znajduje kolo przelacznika awaryjnych.....nie dziala.....moze jest jakis inny sposob na to......Pomocy