![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Masz tylko jeden diagnozowalny sterownik "ECU".To_mas pisze:mase, stały+ i linie K z tej wtyczki mam połączyć z 1 kablem ? czy ja to dobrze zrozumiałem:// a linie L to doczego ?mariusz75 pisze:Ty w swoim przypadku podłanczasz T16/4, T16/16 i T16/7 pod tą wtyczke 7.1 na fotce.
zachęcammariusz75 pisze:Może ktoś wie i to opisze???
czyli mam to zrobić tak ze:mariusz75 pisze:Plus i masa do zasilania elektroniki w fejsie i linia K diagnozy prosto pod kabelek od diagnozy ECU.
Poprawiłem na bajdziej czytelnie ten opis.To_mas pisze:bo przedtem to pisałeś jakbym te wszystkie kable miał spiąć w kupę i podłączyć pod 7.1
sliczne dziekimariusz75 pisze:Wtyczka T28 pin 5 (masa) idzie do wtyczki U2 pin 13 w puszce bezpieczników
Migacze opisze w piątek. Nie mam tego na schematach w domu
To_mas pisze:mariusz75, a impulsator
G1 pin 10 był wolny i tam sie wpiałem by to miało ręce i nogimariusz75 pisze:Jeśli nie masz tego mostka to podłącz się wprost do przewodu w wtyczce G1 pin 10
Trzy posty wyżej, dwa dni temuTo_mas pisze:mariusz75, jak dasz rade to prosil bym cie jeszcze o podlaczenie tych kierunkow z T28/22 i T28/24
ślepnę na starość chybamariusz75 pisze:To_mas napisał/a:
mariusz75, jak dasz rade to prosil bym cie jeszcze o podlaczenie tych kierunkow z T28/22 i T28/24
Trzy posty wyżej, dwa dni temu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości