sas_gti, przejęzyczenie ofkoz
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
cos bede wiedzial w czwartek, bo albo on to zrobi albo sie wkurze, zabiore kase i sam sie za niego wezme.
[ Dodano: 22 Sty 2009 19:21 ]
wreszcie auto chodzi.... Damn najlepsze jest to ze nie wiem co to było wkońcu
Dzis przyjezdzam po auto a on sie tłumaczy ze odłączył czujnik temperatury i zaczał normalnie chodzic :green_fuck: Z tym ze co nieco wiem i na gazie on by nie mogl zaklócać tak pracy
W kazdym razie, wstyd pewnie mu było się przyanac co zrobił nie tak no ale wazne ze jezdzi
Teraz jeszcze trzeba mu porządnej regulacji, bo zamula go troche.... jutro jade na regulacje zapłonu lampą.
I mam pare pytanek otóz.
1. Co sie robi zeby ustawic zapłon? tj przy jakich obrotach/ze zdjetym czujnikiem temp ?
2. Jeżdze na lpg w wiekszosci czy przyspieszyc zapolon te 2-3 stopnie?
3. blos rozregulowany ale mniej wiecej go ustawilem, choodzi teraz o to ze jak go gazuje na postoju i puszczam gaz to nei zgasnie, ale jak Jade jednostanijnei i puszcze gaz to potrafi czasami zgasnac i wtedy musze go odpalci z kluczyka, pare razy przegazowac dopeiro bedzie chodzil ocb ??? Oprocz tego słysze ze gdzies jeszcze przy gumie ssie lewe powietrze, deliaktanie ale tak - ale nie wydaje mi sie zeby przez to gasł :/
Podpowiedzcie cos.
[ Dodano: 22 Sty 2009 19:26 ]
a i jeszcze jedno, wywalil mi kata razem z sondą lambda, (i tak była walnieta) a jak bede miał nową to w rurę wkręce... TEraz pytanko jeszcze czy ma to jakis wplyw ze teraz wtyczka wisi bez niczego.