Jak będziesz mocniej ogarniał temat to daj znać, chyba wiem gdzie jest zbiornik na 7 litrów do sprzedania
![chytry :chytry:](./images/smilies/chytry.gif)
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
A czy przypadkiem nie powinien być ori przekaźnik nr.33,gniazdo nr.7?Właśnie udało mi się takowy zdobyć,zbiorniczek też już idzie pocztą.Pozostał tylko wybór spryskiwaczy.Goofi pisze:Jaki numerek ma ten przekaznik?, kupile ori wiazke, czy sam ja skladales?rydzu pisze:przekaźnik VW
Mnie to samo blokujerydzu pisze:Ale to ja zostawiam do wiosny, bo brak garażu blokuje mody.
po wymianie zbiornika z 3,5l na 5,5l (pod xenon z 2 pomkami i czujnikiem poziomu plynu)mocno sie zastanawiam nad zamontowaniem sprysków,moze ktos podpowiedziec czy zderzaki od bory maja mocowanie fabryczne do sprysków (wysuwanych)? Z tego co słyszałem to spryski od golfa nie podejda do bory.Pablitto pisze:na tym amerykańskim forum, zderzaki do bory w wersji europejskiej mają te mocowania do spryskiwaczy wysuwanych, mi jednak ktoś mówił że standardowe zderzaki nie posiadają w.w. mocowań. Jak to z tym jest? Bo może jednak warto było by zrobić a-la oryginał na wysuwanych dyszach
WRiTTeR pisze:trzeba było pomodzić bo nie można było nigdzie kupić takiego zaworka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości