Kolego, tak sie nie robi. Zarzucasz komuś oszustwo, a jak prosimy Cię o jakiekolwiek namacalne dowody potwierdzające Twoje doświadczenia to sie wykręcasz. Nieładnie z Twojej strony.koniu12 pisze:nie chce mi się już donosić i pisać w końcu mnie zbanują, nie mam szans na nic.
Graty do G60/G40 z allegro
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
zestaw mocy
zakupiłem w hurtowni mojego ulubionego sprzedawcy Henia zestaw mocy i jestem bardzo zadowolony, powiem tylko tyle że napewno kupię coś trzeci czy czwarty raz i szkoda mi waszej glupoty ze jeździcie po porządnym człowieku
Ostatnio zmieniony sob gru 20, 2008 09:51 przez jordang60, łącznie zmieniany 1 raz.
Jako, że ja założyłem temat chciałbym teraz wypowiedzieć swoje zdanie na temat jednej z osób zajmujących się G.
A więc po rozmowach z kolegą Ladro zdecydowałem się wysłać moje G do niego, wysłałem G w poniedziałek dostałem z powrotem w piątek G wymyte do czystego, zrobiony rozwiercik, porobione fotki jak wygląda G po zrobieniu, stare zużyte części włożone do mojego wglądu, poza tym bardzo dobry kontakt z Ladro - odpowiadał na każde moje dziwne pytanie hehe, jestem jak najbardziej zadowolony z wykonanej usługi i ceny, także nie wierze w to, że komuś wybuchło G czy coś podobnego po zakupie gratów u Ladro!!
G założone, auto śmiga, w tygodniu będę mierzył ile dmucha, ale dmucha ładnie
A więc po rozmowach z kolegą Ladro zdecydowałem się wysłać moje G do niego, wysłałem G w poniedziałek dostałem z powrotem w piątek G wymyte do czystego, zrobiony rozwiercik, porobione fotki jak wygląda G po zrobieniu, stare zużyte części włożone do mojego wglądu, poza tym bardzo dobry kontakt z Ladro - odpowiadał na każde moje dziwne pytanie hehe, jestem jak najbardziej zadowolony z wykonanej usługi i ceny, także nie wierze w to, że komuś wybuchło G czy coś podobnego po zakupie gratów u Ladro!!
G założone, auto śmiga, w tygodniu będę mierzył ile dmucha, ale dmucha ładnie
Ostatnio zmieniony pn sty 26, 2009 17:08 przez Puzon, łącznie zmieniany 1 raz.
Było MK2 G60....
Było A3 1.9 TDI ASV++
Będzie .....
Było A3 1.9 TDI ASV++
Będzie .....
Witam
Widze że koledzy dalej ciągną sprawe że komuś tam G wybuchło. Prosze to treść maila,który to rozsyłany jest od sz.p do licytujących moją aukcje:
Wiadomość od: xkamilllox (0) (Użytkownik nie dokonał pełnej aktywacji konta), wysłana z komputera o numerze IP: 213.158.199.67z maila [email protected]
O treści:
Piszę żeby cię przestrzec. Mój brat kupywał niedawno od tego gościa ladro1 cześci do g60 i tak mu rozwaliło kompresor że szok. Sprzedaje ludziom syf te siwe listwy są z marketu budowlanego za 5 zł. Właśnie przez te listwy kompresor padł. Z resztą też pewnie nie jest ok.
Zresztą wejdź na forum golfa - dział speed - g60, swego czasu kolejna osoba opisała swój przypadek rozwalenia kompresora po częściach tego kolunia. Inny gość znalazł pochodzenie listew (możesz sprawdzić brico) Mam nadzieję że brat dorzuci na tym forum swoje 3 grosze i prawda wyjdzie na wierzch. Jak cchesz kupywać części do kompresora to masz wielu innych sprzedawców z porządnym towarem ale zrobisz jak zechcesz. Komentarze nabili mu kolesie z forum corrado z którymi jakto ktoś napisał że jeździ razem na zloty i głupi ludzie kupują to co ładne i kolorowe.
Panowie czekam na fotki.I mam IP.
Widze że koledzy dalej ciągną sprawe że komuś tam G wybuchło. Prosze to treść maila,który to rozsyłany jest od sz.p do licytujących moją aukcje:
Wiadomość od: xkamilllox (0) (Użytkownik nie dokonał pełnej aktywacji konta), wysłana z komputera o numerze IP: 213.158.199.67z maila [email protected]
O treści:
Piszę żeby cię przestrzec. Mój brat kupywał niedawno od tego gościa ladro1 cześci do g60 i tak mu rozwaliło kompresor że szok. Sprzedaje ludziom syf te siwe listwy są z marketu budowlanego za 5 zł. Właśnie przez te listwy kompresor padł. Z resztą też pewnie nie jest ok.
Zresztą wejdź na forum golfa - dział speed - g60, swego czasu kolejna osoba opisała swój przypadek rozwalenia kompresora po częściach tego kolunia. Inny gość znalazł pochodzenie listew (możesz sprawdzić brico) Mam nadzieję że brat dorzuci na tym forum swoje 3 grosze i prawda wyjdzie na wierzch. Jak cchesz kupywać części do kompresora to masz wielu innych sprzedawców z porządnym towarem ale zrobisz jak zechcesz. Komentarze nabili mu kolesie z forum corrado z którymi jakto ktoś napisał że jeździ razem na zloty i głupi ludzie kupują to co ładne i kolorowe.
Panowie czekam na fotki.I mam IP.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
kolega koniu szaleje....
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Znajomy prawnik twierdzi że konsekwencje prawne są poważne za fałszywe oszczerstwa.Także zastanowie się co z tym fantem zrobić dalej.
Ostatnio zmieniony pn sty 26, 2009 23:36 przez Ladro, łącznie zmieniany 1 raz.
przepraszam za błąd skasujcie moje stare posty byłem wnerwiony i ktoś mnie oszukał ale nie ladro teraz już wiem przepraszam ladra i wszystkich z forum
[ Dodano: 27 Sty 2009 01:13 ]
[ Dodano: 27 Sty 2009 01:13 ]
Kasuje te stare posty i dodam ze celowo zdobylem dostep do czyjegoś kompa takze ten adres IP jest nic nie winnej osoby.koniu12 pisze:przepraszam za błąd byłem wnerwiony i ktoś mnie oszukał ale nie ladro teraz już wiem przepraszam ladra i wszystkich z forum
Ostatnio zmieniony wt sty 27, 2009 02:29 przez koniu12, łącznie zmieniany 1 raz.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
heh ale zapomniales ze z tego maila pisales do mnie furajac nieziemsko.... dziecko neostrady. proponuje zrobic aukcje na allegro z tematem sprzedazy tych gratów robiac w opisie tylko tyle ze blednie oskarzyles w mailach ladro o sprzedaz kupy i w zwiazku z tym przepraszasz go ogromnie czy cos w tym stylu, najlepiej na miesiac i mysle ze bedzie w miare ok
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
Ja powiem tylko tyle.Że trzeba być porytym i to niezle by siedzieć ,obserwowac aukcje i pisać do licytujacych bzdety.Nie wiem do ilu ludzi wysłałes dokładnie te maile ale 3 osoby napisały do mnie w tej sprawie.Myślisz że allegro przegląda stado bezmuzgich baranów!!!!!!Prędzej czy pózniej i tak by się wydało.
Chciałbym Ci coś wyjaśnić.Pojęcie G60 znam od 96 roku.To raz.A dwa.Nigdy nie byłem na zlocie Corrado!!!!!!!!!!!!!!!!!Nigdy!!!!!!!!!!!!!!
I ostrzegam.Jeżeli sytuacja się powtórzy oddaje sprawe na droge prawną.
Chciałbym Ci coś wyjaśnić.Pojęcie G60 znam od 96 roku.To raz.A dwa.Nigdy nie byłem na zlocie Corrado!!!!!!!!!!!!!!!!!Nigdy!!!!!!!!!!!!!!
I ostrzegam.Jeżeli sytuacja się powtórzy oddaje sprawe na droge prawną.
Ostatnio zmieniony śr sty 28, 2009 00:35 przez Ladro, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja również polecam Ladro. Zarówno graty jak i usługę regeneracji. Gladera zregenerował mi dokładnie 3 miesiące temu i od tamtej pory wsio jest OK więc oto kolejny argument na jego korzyść.
Poza tym to sympatyczny gość choć znam tylko z GG
Szanujcie takich ludzi bo kto nam za pare lat bedzie wymieniał listwy i resztę.
Poza tym to sympatyczny gość choć znam tylko z GG
Szanujcie takich ludzi bo kto nam za pare lat bedzie wymieniał listwy i resztę.