Foto:

Czy jest jakaś możliwość naprawy we własnym zakresie? Bez wymiany całego licznika?
2 sprawa. Jest też problem z podświetleniem licznika. Jakby jedna z górnych żarówek (diod?) się spaliła, czy da się do wymienić?
Pozdrawiam
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zależy jaki ma licznik.norek111 pisze:rozbierasz licznik do tego poziomu i 4 wkręty z tyłu płytki czyścisz połączenia wyświetlacza składasz ponownie,pomaga w 80%
[ Dodano: 27 Sty 2009 02:01 ]
chyba nie we wszystkich bo ten motometer co podałem foto ma wyświetlacze na gumkachdanioo pisze:motometer wyświetlacze są lutowane do płytki
pewnie tak jest bo ma jeszcze zegary czarne ja mam niestety lutowane ale za to białenorek111 pisze:chyba nie we wszystkich bo ten motometer co podałem foto ma wyświetlacze na gumkachdanioo pisze:motometer wyświetlacze są lutowane do płytki
tylko nie widelcem.leonbubu pisze:pamietaj żeby zdjąc wskazówki zegarów najlepszy sposób to widelec he dosyc cięzko zchodzą oczywiscie jak chcesz dostac sie do lcd
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 136 gości