Nie leci ciepłe powietrze
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie leci ciepłe powietrze
Wykryłem problem z ogrzewaniem przy zimnym silniku leci ciepłe powietrze a jak się rozgrzeje leci już tylko zimne. Czym to jest spowodowane? Czy może to być wina termostatu?
I jeszcze jedno małe pytanko. Wymieniłem linkę prędkościomierza i jak jadę to ona stuka - ktoś powiedział że nowe linki tak mają. Czy jest poprostu źle włożona?
I jeszcze jedno małe pytanko. Wymieniłem linkę prędkościomierza i jak jadę to ona stuka - ktoś powiedział że nowe linki tak mają. Czy jest poprostu źle włożona?
bardzo mozliweCzy jest poprostu źle włożona?
sprawdź ;P
a masz dobrą ilość płynu w układzie??dajmos18 pisze:Wykryłem problem z ogrzewaniem przy zimnym silniku leci ciepłe powietrze a jak się rozgrzeje leci już tylko zimne. Czym to jest spowodowane? Czy może to być wina termostatu?
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
- lukaszvo84
- Mały gagatek
- Kontakt:
- lukaszvo84
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A zobacz na wejściu przewodów do nagrzewnicy czy nie ma na nich termostatu (takie dwie przejściówki połączone cienkim wężem). Jeżeli są to bardzo prawdopodobne, że to ich wina.dajmos18 pisze:przy zimnym silniku leci ciepłe powietrze a jak się rozgrzeje leci już tylko zimne. Czym to jest spowodowane?
A spróbuj ją wyjąć i jeszcze raz dobrze włożyć, poruszaj nią na boki, poobracaj a może się ułoży jak należy. Ja tak kiedyś miałem, że po wyjęciu i włożeniu zegarów linka mi terkotała. Poruszałem nią i ustało, widocznie źle się ułożyła.dajmos18 pisze:Wymieniłem linkę prędkościomierza i jak jadę to ona stuka - ktoś powiedział że nowe linki tak mają. Czy jest poprostu źle włożona?
- lukaszvo84
- Mały gagatek
- Kontakt: