u nas cały czas taka pogoda, że chyba na myjni bym musiał fotki robić, żeby auto czyste było uspokoi się pogoda i zrobięvwosiu pisze:..:VoyteQ:.., i gdzie zdjęcia
[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
..:VoyteQ:.., też jestem 3 x TAK na te hella blue wyglądało by to super
Ja również miałem takie clary przez długi czas i wydawały mi się ok, teraz mam hella black magic i efekt jest... no nie można tego porównać
Pozdro,
Ja również miałem takie clary przez długi czas i wydawały mi się ok, teraz mam hella black magic i efekt jest... no nie można tego porównać
Pozdro,
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
hehe krawężnik pomiędzy drogą a zjazdem pod blok "mojej" mnie zaatakował niespodziewanie od spoduYarros pisze:"niechcący"? a jak wyrwałeś?
mam nadzieję, bo przejechałem już z 50 km i jutro też tyle muszę zanim podjadę do mechera to jakoś w auto wkomponować ładnieCzapCzap pisze:Moze to tylko jest po to zeby wydechu nie zgubic i malysza nie zrobic
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
tył był klepany przed malowaniem, przód po... a i ja nie mam zrobic "relacji jak zaklepać ranty" tylko kolega Adrian1989 prosił o dokładne fotki już zaklepanych rantówvwosiu pisze:..:VoyteQ:.., ranty klepałeś przed lakierowaniem czy po lakierowaniu i tez czekam na relacje co masz zamieścić bo mnie tez to czeka a chce uniknąć popękanego lakieru