GALERIA CABRIO - Zdjęcia naszych cabriówek
PANOWIE CO JEST ??!!??!!??
Dlaczego w dziale klubowicze nie widze zdjęć waszych autek?? Ja rozumiem, że część ma samochody w rozsypce, ale pozostali zdaje się że jakoś śmigają. Zdjęcia mogą być nawet z przed remontu. Wrzucajcie foty, będzie wiadomo ilu nas faktycznie jest!! !! !!
AAaaaa no i przypominam, że czekam na zamówienia na naklejki!! Wszytskich chetnych zapraszam na priva
Dlaczego w dziale klubowicze nie widze zdjęć waszych autek?? Ja rozumiem, że część ma samochody w rozsypce, ale pozostali zdaje się że jakoś śmigają. Zdjęcia mogą być nawet z przed remontu. Wrzucajcie foty, będzie wiadomo ilu nas faktycznie jest!! !! !!
AAaaaa no i przypominam, że czekam na zamówienia na naklejki!! Wszytskich chetnych zapraszam na priva
PRZEWODY ZAPŁONOWE do wszystkich samochodów -> 0-501-251-298
-
- Nowicjusz
foty mojego MK1
Rok produkcji - 1988, kociołek 1,6.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Piotrek
My car
Witam
Golfik świeżo co zdjęty z lawety, fotka zrobiona aparatem więc jakość nie jest najlepsza.
narazie jest w nim troche pracy, zanim pojawi się na ulicy minie chwila czasu.
Jak coś się zmieni to prześlę następne fotki.
Golfik świeżo co zdjęty z lawety, fotka zrobiona aparatem więc jakość nie jest najlepsza.
narazie jest w nim troche pracy, zanim pojawi się na ulicy minie chwila czasu.
Jak coś się zmieni to prześlę następne fotki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a oto moje cabrio.zdjęcia robione w dzień po sprowadzeniu auta.jedyne co chce zmienic to środek tapicerki,bo już jest powycierany.
[ Dodano: Wto Sty 24, 2006 09:37 ]
niemogę wrzucić zdjęć.wyskakuje błąd, że nie może skopiować do katalogu files/......... ????
[ Dodano: Wto Sty 24, 2006 09:37 ]
niemogę wrzucić zdjęć.wyskakuje błąd, że nie może skopiować do katalogu files/......... ????
Ostatnio zmieniony wt sty 24, 2006 10:36 przez zeus83, łącznie zmieniany 2 razy.
zeus83 wrzuć zdjęcia przez http://www.imageshack.us jeśli nie bedą chciały wejsc to musisz je zmniejszyc i wejda na bank