I tu moje pytanie: jak wydłużyć przerwę podczas włączonego trybu przerywanego tylnej wycieraczki? I czy wogóle da się to zrobić?
Chciałbym zwiększyć przerwę w pracy wycieraczki bo ciągłe wyłączanie i włączanie doprowadza mnie do szału

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
NIESTETY NIC Z TYM NIE DA SIĘ ZROBIĆ TAK JEST ZAPROGRAMOWANY I KONIEC STEROWNIK WYCIERACZEK JEST URZĄDZENIEM ELEKTRONICZNYMkraja87 pisze:PanowieOstatnio podczas takiej pogody jaką mamy za oknem, tylna wycieraczka naprawdę się przydaje. Denerwuje mnie tylko że zbyt często wyciera szybę... musiałoby naprawdę lać jak z wiadra żeby przerwa w pracy wcieraczki była odpowiednia.
I tu moje pytanie: jak wydłużyć przerwę podczas włączonego trybu przerywanego tylnej wycieraczki? I czy wogóle da się to zrobić?
Chciałbym zwiększyć przerwę w pracy wycieraczki bo ciągłe wyłączanie i włączanie doprowadza mnie do szałupozatym przy każdym wyłączaniu po jednym wytarciu szyby załącza się sprysk, i zostawia na środku szyby płyn
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 120 gości