Gaźnik w 1,3 '88 mk2 MH pomocy!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gaźnik w 1,3 '88 mk2 MH pomocy!
mianowicie potrzebuje fachowej porady jak nazywają sie cześci przy gaźniku
- taki mały biały pod żółtawy kolor podchodzący przy gaźniky jak to sie nazywa??
- i takie coś też przy gaźniku czarne i taka menbranka w środku pracuje coś jak na zdjęciu
- jaki rodzaj gaźnika wogóle ja mam nie sugerujcie sie zdjęciem jest w celach pokazowych
bo miałem drobną awarie i popaliło mi sie wszystko
tak że jak możecie i umiecie to dajcie znać dzięki z góry za pomoc
- taki mały biały pod żółtawy kolor podchodzący przy gaźniky jak to sie nazywa??
- i takie coś też przy gaźniku czarne i taka menbranka w środku pracuje coś jak na zdjęciu
- jaki rodzaj gaźnika wogóle ja mam nie sugerujcie sie zdjęciem jest w celach pokazowych
bo miałem drobną awarie i popaliło mi sie wszystko
tak że jak możecie i umiecie to dajcie znać dzięki z góry za pomoc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ok na jutro będzie kurcze zależy mi na tym musze kupić te cześci i złożyć wszystko do kupy jeszcze nie wiem czy uda mi sie wszystkie wężyki gumowe popodłaczać bo są do połowy upalone jak coś bede sie pytał
[ Dodano: Czw Gru 29, 2005 22:12 ]
wreszcie zrobilem zdjecie to jest podobno jakiś siłownik ale czego i jak to nazwac by koles w sklepie wiedzial nie mam pojecia daje tego zdjecie jak ktos wie dajcie mi znać dzia za odpowiedzi
[ Dodano: Czw Gru 29, 2005 22:12 ]
wreszcie zrobilem zdjecie to jest podobno jakiś siłownik ale czego i jak to nazwac by koles w sklepie wiedzial nie mam pojecia daje tego zdjecie jak ktos wie dajcie mi znać dzia za odpowiedzi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.