Jakie przewody i swiece do ABD 1.4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jakie przewody i swiece do ABD 1.4
Jakiej marki swiece i jakiej marki przewody Polecilibyscie dla MKIII ABD 1.4. Auto nie jezdzi na gazie. Swiece chcialem wymienic na Bosch'a ale slyszalem ostatnio opinie, ze jakosc sie pogorszyla. Niektorzy zachwalaja NGK. Co wy na to? A przewody to sam nie wiem. Dodam jeszcze ze nie chodzi mi o jakies wyczynowe osiagi (zreszta z tym silnikiem to i tak niemozliwe:)) tylko o normalna jazde.
Ostatnio zmieniony czw paź 02, 2008 15:02 przez aseban, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [mk III] Jakie przewody i swiece do ABD 1.4 (95 rok)
i co wymieniles juz ?aseban pisze:Jakiej marki swiece i jakiej marki przewody Polecilibyscie dla MKIII ABD 1.4. Auto nie jezdzi na gazie. Swiece chcialem wymienic na Bosch'a ale slyszalem ostatnio opinie, ze jakosc sie pogorszyla. Niektorzy zachwalaja NGK. Co wy na to? A przewody to sam nie wiem. Dodam jeszcze ze nie chodzi mi o jakies wyczynowe osiagi (zreszta z tym silnikiem to i tak niemozliwe:)) tylko o normalna jazde.
chce zrobic to samo i nie wiem dokonca co najlepiej kupic.
Re: [mk III] Jakie przewody i swiece do ABD 1.4 (95 rok)
i co wymieniles juz ?
chce zrobic to samo i nie wiem dokonca co najlepiej kupic.[/quote]
Przymierze sie do tego dopiero w styczniu 2006. Moze jakas 13-stka wpadnie. Niestety ta impreza bedzie troche kosztowac z przewodami beru i swiecami NGK.
chce zrobic to samo i nie wiem dokonca co najlepiej kupic.[/quote]
Przymierze sie do tego dopiero w styczniu 2006. Moze jakas 13-stka wpadnie. Niestety ta impreza bedzie troche kosztowac z przewodami beru i swiecami NGK.
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
To ja tez sie dołacze!Wlasnie wymienilem kable,swiece,kopulke i palece i musze powiedziec ze sie zrobilo jakos tak milej-silnik pracuje rowniej na gazie-mam na mysli bieg jalowy!nie wiem jeszcze jak spalanie ale mam nadzieje ze spadnie!
zalozylem kable firmy JANMO,kopulka i palec BERU a swiece NGK jednoelektrodowe i co ciekawe nie zmienialem tego wszystkiego jednoczesnie i efekt spokojnej pracy silnika zauwazylem dopiero po zmianie swiec!!samochodzik ma przejechane 169kkm-chyba prawdziwe bo jezdzila nim "najstarsza starowinka",a rocznik 93,silnik ofkours ABD!!
zalozylem kable firmy JANMO,kopulka i palec BERU a swiece NGK jednoelektrodowe i co ciekawe nie zmienialem tego wszystkiego jednoczesnie i efekt spokojnej pracy silnika zauwazylem dopiero po zmianie swiec!!samochodzik ma przejechane 169kkm-chyba prawdziwe bo jezdzila nim "najstarsza starowinka",a rocznik 93,silnik ofkours ABD!!
Volkswagen Transporter 1.6d