Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
jak już kupujesz amory to od razu kup sobie sport z regulacją talerzyka np. MTSczesiunaldo pisze:MAPET Witam Kolego. Słuchaj Moje skromne MK3 ABU ma padaki z tyłu amorki. Co byś proponował bo przeglądam teraz właśnie katalog FOTA i są np.
Delphi
KAGER
SACHS
OPTIMAL
Ale zastanawiam się nad KYBa na tył tylko nie wiem czy gazy czy oleje...
A co do pytań to jeszcze jak włoże do normalnej zawiachy rozpórke na przód to usztywnie go deczko czy bez różnicy pozostanie?
A o hamulcach pogadamy kiedy indziej bo tez bym się coś potrzebował doradzić...
Pozdr.
Znalazłem taki zestaw: http://www.mapet-tuning.com/sklep/golf-vento-p-953.html Podejdzie on na normalne sprężyny? Bo już nawet kiedyś myślałem o tych MTSach tak Ci powiem prawdę. Tylko przód na razie mam w miarę ok, tył siadł wiec myślałem o samym tyle i z tego co słyszałem to KYBe proponują. Ale znający się forumowicze zawsze mają u mnie decydujące zdaniedan_25 pisze:jak już kupujesz amory to od razu kup sobie sport z regulacją talerzyka np. MTSbędziesz miał tył trochę sztywniejszy i lekką regulację
z firm które wymieniłeś to bym proponował SACHS ale model Adwentage są to bdb amortyzatory gazowe sam jeździłem na takich prawie 4 lata i to bezproblemowo
podejdzieczesiunaldo pisze:Znalazłem taki zestaw: http://www.mapet-tuning.com/sklep/golf-vento-p-953.html Podejdzie on na normalne sprężyny? Bo już nawet kiedyś myślałem o tych MTSach tak Ci powiem prawdę. Tylko przód na razie mam w miarę ok, tył siadł wiec myślałem o samym tyle i z tego co słyszałem to KYBe proponują. Ale znający się forumowicze zawsze mają u mnie decydujące zdaniedan_25 pisze:jak już kupujesz amory to od razu kup sobie sport z regulacją talerzyka np. MTSbędziesz miał tył trochę sztywniejszy i lekką regulację
z firm które wymieniłeś to bym proponował SACHS ale model Adwentage są to bdb amortyzatory gazowe sam jeździłem na takich prawie 4 lata i to bezproblemowo
jak chcesz go usztywnić to pakuj MTS-y bo są dobre jakościowo i dużo osób je chwaliczesiunaldo pisze:dan_25
Wiesz nie przypalam ale małe rozeznanie na forum trza zrobić- zawsze ktos fajnie ciekawie doradzi. Tylko co na tył te MTSy?? Czy cos innego bo pasi mi usztywnic go deko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 57 gości