Kąt poczatku wtrysku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Trzeba sie cofnąć do szkoły podstawowej , tam dzieciaki rozwiązują już układy równań z dwoma niewiadomymi ........wtct pisze:Według specyfikacji: wartość wymagana <91;201> co odpowiada <20st. C;80st. C>
Czy ktoś wie jak się to przelicza z jednej wartości na st. C?
T = (0,55 * t) - 30
gdzie:
T - temperatura w *C
t - temperatura w wartościach niemianowanych
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stats/20938][img]http://www.motostat.pl/user_images/20938/icon5.png[/img][/url]
Nic nie spieprzysz. Sprawdzaj poprzez TDITiming.mike_00 pisze:jak podlacze vaga sam i bede chcial sprawdzic to moge cos spieprzyc
Tu masz FAQ: Fotoporada Kąt wtrysku
qrcze cos dziwnego sie dzieje
vag na moim lapku jakos wolno chodzi cos sie przycina, czasem wogule nie chce sie wlaczyc - wyskakuje blad to many errors - nie moze sie polaczyc z silnikiem,
jak juz sie polaczy i chce wejsc w basic settings to wywala blad ze nie zarejestrowany, mimo ze mam vaga 3.11 i jest aktywowany
qrcze ostatnio nic mi nie wychodzi
vag na moim lapku jakos wolno chodzi cos sie przycina, czasem wogule nie chce sie wlaczyc - wyskakuje blad to many errors - nie moze sie polaczyc z silnikiem,
jak juz sie polaczy i chce wejsc w basic settings to wywala blad ze nie zarejestrowany, mimo ze mam vaga 3.11 i jest aktywowany
Może czas zacząć płacić zamiast kraść? Życie stanie się prostsze i wszystko będzie "wychodzić"mike_00 pisze:qrcze cos dziwnego sie dzieje
to akurat dobrzemike_00 pisze:zaplacilem 350zl w serwisie i nadal mi dziwnie pali - to zle ze chce sam sprawdzic czy mi cos wogule ruszyli
OKmike_00 pisze:nie mam warsztatu zeby placic h** wie ile za licencjonowane programy
Ja wiem, że niemike_00 pisze:pozatym nie wierze ze wszyscy na forum placa za program
mógłbym i tego nie robięod zlodzieji moglbys nie wyzywac
Ale jak Ci piracki VAGCOM nie działa to zgłoś się do sprzedawcy.
jasne!mike_00 pisze:moze w tym mi pomozesz??
odczyt z bloku 000 w basic settings
http://images49.fotosik.pl/67/5762c079f86ec283.jpg
na jednej osi jest blok 002 na drugiej 009
masz się zmieścić między liniami
zalecane górne rejestry (między niebieskim a zielonym):)
a prostsza wersja - 55 w drugim na nagrzanym silniku.
Ostatnio zmieniony sob lut 21, 2009 21:08 przez uysy, łącznie zmieniany 1 raz.
udalo mi sie juz wszystko odczytac (chyba ze zle
na zgaszonym silniku wyglada to tak:
a na zapalonym silniku punkt skacze od 60-64
gdy wskazowka byla na 70 stopniach bylo 68
czy cos jeszcze ma sprawdzic ??
dzisiaj rano dlugo odpalal, ale to pewnie przez mroz (maly)
a po testach jak byl mocno rozgrzany to tez dziwnie dlugo krecil
co myslicie?
na zgaszonym silniku wyglada to tak:
a na zapalonym silniku punkt skacze od 60-64
gdy wskazowka byla na 70 stopniach bylo 68
czy cos jeszcze ma sprawdzic ??
dzisiaj rano dlugo odpalal, ale to pewnie przez mroz (maly)
a po testach jak byl mocno rozgrzany to tez dziwnie dlugo krecil
co myslicie?