![jezor :jezor:](./images/smilies/jezor.gif)
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Nie ma takiej opcji przy -40 et 37 i 7j felga, zero obcierania , nawet w 4 osoby.moquai pisze:Przy feldze 6jx15 et 38 opona 15c niestety bedzie tarła o nadkola.
ppoll27 pisze:chyba że masz jakieś dziwne ET felgi
moquai pisze:Odsadzenie felgi w porządku
moquai pisze:W ogóle to psioczysz bardzo, ja grzecznie pytam a ty się buldoczysz....ochłoń chłopcze.
Odsadzenie felgi OK, opona letnia 50-tka, zimowa 60-tka. Popróbuje podnieść go sprężynami.
Ludzie pisza Ci o ET, Ty na innych "psioczysz" za ich chec pomocy, a potem wychodzi na to, ze w ogole nie sprawdziles ET tak jak mowili...moquai pisze:Jeśli ktoś ma nadal taki problem to podpowiem żeby sprawdził oznaczenie felg. Przy feldze 6jx15 et 38 opona 15c niestety bedzie tarła o nadkola. Dla 15-sto calowych kół odsadzenie winno być 45. Dla mnie był to problem zagadka od ponad roku.
No nie dziw sie że miałeś problemrobert-29 pisze:witam mialem ten sam problem na seryjnych amorkach zalozylem amory z passata i jest spokoj.opony lato 205/50r15 felga 7" opony zima 195/60r15 felga 6"+200kilo bagaznik i nietrze
Pewno masz za małe ETkarlik018 pisze:witam, tez mam taki sam problem jak autor. mam mk3 GTD na alumie 16 195/45 zawieszenie seryjne, i tez jak zapakuje więcej osób to mi obcieraja felgi, co polecacie zrobic?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości