Licznik z mk3 2.0 >>--> do mk3 1.9 TD
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Licznik z mk3 2.0 >>--> do mk3 1.9 TD
Witam... mam pytanie czy licznik od mk3 2.0 benzyna bedzie pasowal do mojego mk3 (wiadomo ze bedzie pasował) ale pytanie czy bedzie dzialal predkosciomierz?? Ja niestety owego nie mam u siebie mam zegarek... licznik od mk3 2.0 benzyna z komputerem? jakie by byly komplikacje...
Ostatnio zmieniony ndz lut 22, 2009 22:22 przez j4s1u, łącznie zmieniany 2 razy.
j4s1u pisze:....czy licznik od mk3 2.0 benzyna bedzie pasowal do mojego mk3 (wiadomo ze bedzie pasował) ale pytanie czy bedzie dzialal predkosciomierz?? Ja niestety owego nie mam u siebie mam zegarek... ....
edzio pisze:nie będzie działał obrotomierz i kontrolka ciśnienia oleju.
dlaczego lipa ?j4s1u pisze:czyli lipa:(
przeciez predkosc bedzie pokazywal - a wlasnie o to pytales :green_fuck:
1,6 ABU + LPG ; 93'
Walka z kontrolka oleju - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2108397
Walka z kontrolka oleju - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2108397
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
j4s1u, przecież obrotków do TD jest pełno na allegro...
tylko te cymbaly piszą ze to do TDI bo zielonego pojęcia co sprzedają nie mają :///
uprzedzając pytanie jesli chcesz by Ci działał obrotomierz to musisz mieć zegary z TD
nie z benzyny i nie z TDI bo każde z tych silników bierze obroty z innego "miejsca"
np obrotek o takim numerze 1H6 919 033 BD jest do silnika 1.9TD oznaczenie AAZ
tylko te cymbaly piszą ze to do TDI bo zielonego pojęcia co sprzedają nie mają :///
uprzedzając pytanie jesli chcesz by Ci działał obrotomierz to musisz mieć zegary z TD
nie z benzyny i nie z TDI bo każde z tych silników bierze obroty z innego "miejsca"
np obrotek o takim numerze 1H6 919 033 BD jest do silnika 1.9TD oznaczenie AAZ
Ostatnio zmieniony pn lut 23, 2009 23:47 przez To_mas, łącznie zmieniany 1 raz.