szyby i prawo
Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP
szyby ciemne jak wychodzą w serii to mają homologacje jak wszystko w aucie .Folie maja atest i on wystarcza na szybki boczne tylne ale 180 stopni z przodu musisz miec wszystkie z homologacją.Jeżeli dostałbys homologacje na szybe tylną w lustrze to spoko ale bez tego nihuhu.A pozatym nie widzialem nigdy lustra na tylnej w serii
- sps90pt
- Nowicjusz
- Kontakt:
Panowie ŻADEN atest nic nie da na przednich szybach!!!!
Nawet przyciemnianie piecowe przednich szyb jest zabronione ponieważ zmniejszamy przepływ światła max może być 25% tylko że orginalne szyby maja 25% wiec juz nic nie można przyciemnić!!!
Z tyłu nie ma problemy bo kont widzenia kierowcy ma być 180 stopni.
Ja już mam 3 lata ciemne wszystkie szyby i tylko raz Misiaczek pytał sie czy nie za ciemne te szyby ale dał spokój na szczęście!!
Pozdrawiam
Nawet przyciemnianie piecowe przednich szyb jest zabronione ponieważ zmniejszamy przepływ światła max może być 25% tylko że orginalne szyby maja 25% wiec juz nic nie można przyciemnić!!!
Z tyłu nie ma problemy bo kont widzenia kierowcy ma być 180 stopni.
Ja już mam 3 lata ciemne wszystkie szyby i tylko raz Misiaczek pytał sie czy nie za ciemne te szyby ale dał spokój na szczęście!!
Pozdrawiam
Narkotykom mówię stanowczo-raczej nie