Kri$ pisze:Ladnie ladnie A chyba chodzi Ci o zjazd z S1 na A4 w Mysłowicach Bo jak na razie to chyba polaczenia dwoch autostrad sie nie dorobilismy
chyba o to mi chodzi;)
Kri$ pisze:A jakie spalanie wyszlo i srednia predkosc?
Trzeba by policzyc jakie spalanie, bo w MFA to nie wierze, a pokazywalo 4.9 :green_fuck: , a po policzeniu wychodzi mi 5.5, srednia predkosc 69
Kri$ pisze:Jak masz $$$ zeby kupic cos nowego, to jasne, czemu nie - w koncu nie mozna mk3 jezdzic do konca zycia. Jesli jednak nie przeszkadza Ci to, ze mk3 w srodku jest juz troche starawe i nie ciagnie Cie do zmiany auta, to ja bym zostawil auto i robil projekt podobny do tego co robi Furia.
Mnie wlasnie przed wszystkimi modami zawsze nachodza watpliwosci czy warto ladowac kase w auto, ktore w srodku jest ascetyczne...
ze kasy sie nie odzyska to wiadomo od dawna;) co do zmiany auta to chyba wlasnie ku temu rozwiazaniu sie ukierunkowuje tyle ze nie ma bardzo na to;) wszystko bedzie ciezsze i wolniejsze :green_fuck: tyle ze pozostaje jeszcze jedna sprawa, a mianowicie sentyment do tego auta i tylko to mnie trzyma przy nim jeszcze;)
MZiobro pisze:mając nowe auto sytuacja jest identyczna....też będziesz ładował i też nikt ci tego nie zwróci!...
fakt tyle ze inwestuje w nowsze auto, o lepszych parametrach wyjsciowych i wkiekszym potencjale, czyt ARL/ASZ