VW GOLF III 1.9 GTI TDI 20 JAHRE by pczerniej
Moderator: G0 Karcio
Pisalem ze fele polerowane Dzisiaj przemek mnie podwozil do pracy za co DZIEKI Jak podjechal wypucowanym swiecacym sie golfikiem to autko prezentowalo sie slicznie i tylko wlasnie brakuje felg zeby dopelnic calosc, ale z tego co rozmawialismy za tydzien moze juz beda zalozoneMaciek23 pisze:Przeciez kkkubka spinery z mk1 mialy taki rozstaw. Niech jeszcze napisza ze w polerce to wszystko bedzie wiadomo
NORD-VAG.PL
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Ehh spamerzy przez zimę za wiele w aucie się nie zmieniło , były drobne poprawki lakiernicze , konserwacje , rozrządy itp , w zimę raczej kolekcjonowałem gadżety na sezon tak wiec doszył :
Halogeny , kierunki , blendy
Koło z pod znaku gwiazdy
Końcówki do tłumika
Tłumik TDI
Czarna lampka wnętrza
Nakładki na pedały z passata
Okazyjnie trafiły się pasy SCHROTH
Emblematy Wolfsburg ( skwaros dzięki za pomoc w zdobyciu ich )
Zmieniarka VW na 6 CD z 20 Jahre
To na razie by było tyle, mam nadzieje że w niedługim czasie uda mi się jeszcze zakupić gwincika i kilka innych gadżetów
Halogeny , kierunki , blendy
Koło z pod znaku gwiazdy
Końcówki do tłumika
Tłumik TDI
Czarna lampka wnętrza
Nakładki na pedały z passata
Okazyjnie trafiły się pasy SCHROTH
Emblematy Wolfsburg ( skwaros dzięki za pomoc w zdobyciu ich )
Zmieniarka VW na 6 CD z 20 Jahre
To na razie by było tyle, mam nadzieje że w niedługim czasie uda mi się jeszcze zakupić gwincika i kilka innych gadżetów
Ostatnio zmieniony pt mar 13, 2009 00:27 przez pczerniej, łącznie zmieniany 1 raz.
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT