[mk1]VW CADDY 14d 16vR1 Oettinger
Moderator: G0 Karcio
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Powoli idzie, a rancik po zewnetrznej tez polera bo jak kiedys znajdzie sie fundusz to bedzie 195/40 na przod a 195/45 na tyl wiec bedzie widac rant felgi a co do wrazenia sam padlem jak zobaczylem jak to wyszloozi pisze:szczerze mówiąc - nie wierzyłem, że dotrwasz do konca polerki wyszło nawet ładnie, jak skończysz reszte to będzie git majones. a powiedz polernołeś też troche od środka felgi rant czy nie przewidujesz mega naciągu? naprawde ładnie jest, pewien gość padnie z wrażenia :green_fuck:
jedna jest skonczona druga 9j robie a jeszcze "tylko" dwie... ;D gleba bedzie mam nadzieje kolo maja/czerwca gwinta kupic a lakier bedzie dopiero nowy srodki ida w czarny mat jak i cala fela do okola poza blyszczącym sie rantemtauka pisze:Nono całkiem sympatiko. Teraz tylko go zglebować i będzie malyna.
A już wszystkie 4 zrobiłeś??
Lakier tez nowy przyszedł czy stary zostawiłeś??
a z nudy wypolerowalem alternator z dodatkami czarnego matu bedzie ładnie nie pasować do brzydkiego diesla pod maską pzdr
Ostatnio zmieniony ndz mar 08, 2009 16:04 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 1 raz.
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
narazie swap to odległa sprawa z powodu funduszy ;/ ale jeśli padnie hasło swap to na grubo dalej nic nie napisze...bo plany po tym sezonie mogą sie zmienić i np bd chiał go sprzedać... tymczasowo obrałem plan żeby do swoich urodzin [20.07] wyjechać nim w planowanym przeze mnie kolorze na gwincie z buda w igła stanie, a co z tego wyjdzie to zobaczymy narazie prace stoją czekam na przypływ siana...
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja odpadam z tym spotem
EDIT
Dzień wiosny w garażu
troche wystaje to 9j...
Druga rolka zrobiona jeszcze dwie
Na początku kwietnia spawanie pasa i poprawienie paki po wieśniakach....
EDIT
Dzień wiosny w garażu
troche wystaje to 9j...
Druga rolka zrobiona jeszcze dwie
Na początku kwietnia spawanie pasa i poprawienie paki po wieśniakach....
Ostatnio zmieniony ndz mar 22, 2009 11:59 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 1 raz.
GrizLLy,
codzienny widok pod garazem brama otwarta , umcyk umcyk , siedzi wlasciciel na jakiejs starym plaszczu obok butelki z woda i karton papierów sciernych PIEKNIE
Dzień wiosny w garażu
codzienny widok pod garazem brama otwarta , umcyk umcyk , siedzi wlasciciel na jakiejs starym plaszczu obok butelki z woda i karton papierów sciernych PIEKNIE
- GTI EDITION -