Problem z przednimi wycieraczkami.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
KrzyzaK_, nie ma za co
Ostatnio zmieniony pn lut 23, 2009 17:06 przez Xabingo, łącznie zmieniany 1 raz.
nie będe zaczynał nowego wątku tylko sie podepnę
mam taki problem z przednimi wycieraczkami, chodzi o moment zatrzymania sie wycieraczek
włączam wycieraczki, chodzą bez problemu, moment odbicia jest kilka minimetrów od dołu szyby wiec ramiona dobrze są ustawione.... ale problem pojawia sie jak wyłącze wycieraczki, zatrzymują sie one ok 1,5cm od miejsca odbicia, gdy je włącze znowu to schodzą te 1,5cm w dół i spowrotem w górę
wiec pytanie, jak ustawić moment zatrzymania wycieraczek, zeby zatrzymywały sie w punkcie odbicia????????
mam taki problem z przednimi wycieraczkami, chodzi o moment zatrzymania sie wycieraczek
włączam wycieraczki, chodzą bez problemu, moment odbicia jest kilka minimetrów od dołu szyby wiec ramiona dobrze są ustawione.... ale problem pojawia sie jak wyłącze wycieraczki, zatrzymują sie one ok 1,5cm od miejsca odbicia, gdy je włącze znowu to schodzą te 1,5cm w dół i spowrotem w górę
wiec pytanie, jak ustawić moment zatrzymania wycieraczek, zeby zatrzymywały sie w punkcie odbicia????????
Bardzo dobre pytanie.nie będe zaczynał nowego wątku tylko sie podepnę
Ja kupiłem sobie rzemieślniczy silniczek wycieraczek i mam taki sam problem
masz zapaprane ślizgi wyłącznika krańcowego w silniczkulisek82 pisze:Witam jeśli chodzi o wycieraczki mam taki problem że ramiona wycieraczek nie dochądzą do punktu maksymalnego wychylenia zatrzymują się jakieś 3 cm wczesniej i wracaja do punktu startowego, czasami jak im się coś odwidzi to działają poprawnie ale tylko chwilowo. Co to może być?