EGR out - wrazenia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
siemanko chłopaki
w moim PD przy okazji wymiany turbiny na większą od ASZ-a został zaślepiony przewód od EGR i wywaliło mi błąd - po kilku przejazdach i ponownym zaplaniu auta bład w pewnym momencie zgasł i później znów się pojawił - jak przyjechałem do domu to podpiąłem laptoka i skasowałem ale spaliny auta są jakoś bardziej śmierdzące - tak powinno być ?
19586 - EGR System Regulation Range Exceeded
P3130 - 35-10 - - - Intermittent
błąd będzie się powtarzał ? - czy trzeba dokonać jakiejś zmiany ?
pozdro
w moim PD przy okazji wymiany turbiny na większą od ASZ-a został zaślepiony przewód od EGR i wywaliło mi błąd - po kilku przejazdach i ponownym zaplaniu auta bład w pewnym momencie zgasł i później znów się pojawił - jak przyjechałem do domu to podpiąłem laptoka i skasowałem ale spaliny auta są jakoś bardziej śmierdzące - tak powinno być ?
pozdro
Ostatnio zmieniony czw lut 05, 2009 00:44 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- robertsobol1983
- Forum Master
Wiesz mi zaslepiał EGR kolo ktory zawodowo tuninguje auta i kolo ma niesamowitą wiedzę i dobrego vaga i po jego zaślepieniu gdy odebrałem autko to do tej pory nic mi się nie dzieje i nie wywala błedów a mam AXR PD. Nie wiem dziwne ze u ciebie to sie dzieje ale moze trzeba cos zmienic lub wyłaczyc vagiem po zaslepieniu EGR-a a czy u mnie tak robił po zaślepieniu to nie wiem nie wnikałem bo nie miałem powodu. Musiałbyś się dowiedzieć czy w PD trzeba coś vagiem zmieniać lub ustawiać może tak i ten kolo mi to zrobił by nie sypał komp błędami. pozdrokulon-x pisze:siemanko chłopaki
pozdro
Ani Mazda, ani Merca gwiazda nie da Ci tyle, co VW JAZDA :)
NIE UDZIELAM PORAD I NIE ANALIZUJE LOGÓW NA PW
NIE UDZIELAM PORAD I NIE ANALIZUJE LOGÓW NA PW
- 21Golfista21
- Gadatliwa bestia
witam wszystkich mam problem z egr chcem go zaślepić ale chcem rownierz zamontować sobie ori IC z tdi i chciałbym tego falluska od kolektora przekrecic w druga strone ale sie nida bo mam egra przymocowanego razem z westgate da rady to jakos odczepić razem z egr pomocy??
![Obrazek](http://img17.imageshack.us/img17/5889/1cccccccc.th.jpg)
wiem ze niektórzy obracali tego fallusa ale nie mieli egr. pomocy mam turbo k03
![Obrazek](http://img17.imageshack.us/img17/5889/1cccccccc.th.jpg)
wiem ze niektórzy obracali tego fallusa ale nie mieli egr. pomocy mam turbo k03
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
obecny KwiatkoVWóz
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
aha ok a co z westgate i tym wężykiem ci idzie do niego?? i ztym rdzawym metalem?? nic sie nie stanie?? mozecie pokazac na fotce co zrobic.
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
obecny KwiatkoVWóz
obecny KwiatkoVWóz
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tylko tyle co moge pomoc krok po kroku tu masz adres tyle ze w oplu http://www.vectra-unlimited.pl/www_2/dz ... /egr2.html a tak na marginesie to jest dziecinnie proste, i tu jeszcze cos masz http://www.vw-passat.pl/index.php?optio ... 1&Itemid=9
Ostatnio zmieniony pt mar 13, 2009 19:51 przez antojuja, łącznie zmieniany 1 raz.