EGR out - wrazenia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
siemanko chłopaki
w moim PD przy okazji wymiany turbiny na większą od ASZ-a został zaślepiony przewód od EGR i wywaliło mi błąd - po kilku przejazdach i ponownym zaplaniu auta bład w pewnym momencie zgasł i później znów się pojawił - jak przyjechałem do domu to podpiąłem laptoka i skasowałem ale spaliny auta są jakoś bardziej śmierdzące - tak powinno być ?
19586 - EGR System Regulation Range Exceeded
P3130 - 35-10 - - - Intermittent
błąd będzie się powtarzał ? - czy trzeba dokonać jakiejś zmiany ?
pozdro
w moim PD przy okazji wymiany turbiny na większą od ASZ-a został zaślepiony przewód od EGR i wywaliło mi błąd - po kilku przejazdach i ponownym zaplaniu auta bład w pewnym momencie zgasł i później znów się pojawił - jak przyjechałem do domu to podpiąłem laptoka i skasowałem ale spaliny auta są jakoś bardziej śmierdzące - tak powinno być ?
pozdro
Ostatnio zmieniony czw lut 05, 2009 00:44 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- robertsobol1983
- Forum Master
Wiesz mi zaslepiał EGR kolo ktory zawodowo tuninguje auta i kolo ma niesamowitą wiedzę i dobrego vaga i po jego zaślepieniu gdy odebrałem autko to do tej pory nic mi się nie dzieje i nie wywala błedów a mam AXR PD. Nie wiem dziwne ze u ciebie to sie dzieje ale moze trzeba cos zmienic lub wyłaczyc vagiem po zaslepieniu EGR-a a czy u mnie tak robił po zaślepieniu to nie wiem nie wnikałem bo nie miałem powodu. Musiałbyś się dowiedzieć czy w PD trzeba coś vagiem zmieniać lub ustawiać może tak i ten kolo mi to zrobił by nie sypał komp błędami. pozdrokulon-x pisze:siemanko chłopaki
pozdro
Ani Mazda, ani Merca gwiazda nie da Ci tyle, co VW JAZDA :)
NIE UDZIELAM PORAD I NIE ANALIZUJE LOGÓW NA PW
NIE UDZIELAM PORAD I NIE ANALIZUJE LOGÓW NA PW
- 21Golfista21
- Gadatliwa bestia
witam wszystkich mam problem z egr chcem go zaślepić ale chcem rownierz zamontować sobie ori IC z tdi i chciałbym tego falluska od kolektora przekrecic w druga strone ale sie nida bo mam egra przymocowanego razem z westgate da rady to jakos odczepić razem z egr pomocy??
wiem ze niektórzy obracali tego fallusa ale nie mieli egr. pomocy mam turbo k03
wiem ze niektórzy obracali tego fallusa ale nie mieli egr. pomocy mam turbo k03
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
obecny KwiatkoVWóz
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
aha ok a co z westgate i tym wężykiem ci idzie do niego?? i ztym rdzawym metalem?? nic sie nie stanie?? mozecie pokazac na fotce co zrobic.
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
obecny KwiatkoVWóz
obecny KwiatkoVWóz
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tylko tyle co moge pomoc krok po kroku tu masz adres tyle ze w oplu http://www.vectra-unlimited.pl/www_2/dz ... /egr2.html a tak na marginesie to jest dziecinnie proste, i tu jeszcze cos masz http://www.vw-passat.pl/index.php?optio ... 1&Itemid=9
Ostatnio zmieniony pt mar 13, 2009 19:51 przez antojuja, łącznie zmieniany 1 raz.