Zapomnialem dodac ze mam jeszcze poliuretany z bikopura zolte do wsadzenia. Ale to juz jak ogarne temat z rumakami pod maska Teraz czas na wiekszy map sensor i sprzegielko. A tak prawde mowiac to wiecie jak fajnie brzmi tdi na dolocie i wydechu :D:D
A ja tak czytam i czytam i czekam az wszystko do kupy poskladasz i ile wypluje hamownia
Ile by nie wyplula to dupohamownia odczuje roznice i banan na twarzy gwarantowany
Hehe grubo ide ale nie chce nikogo gonic Robie to dla frajdy z jazdy No i dla paru wygranych cwiartek na nielegalanach jak sie pojawie Dzis jade po mapsensor od pdka tylko nie mam wiazki 4 pinowej jeszcze ale cos sie wymysli Mysle ze w ciagu 2 tyg auto bedzie juz wystrojone to pokaze co tam wyszlo
obesralem sie Furia specjalnie mi tutaj takie cos pokazywasz zeby mnie wzielo na Turbine do abfa jeszcze jednym sie nie nacieszylem a juz drugie trzeba robic pieknie wiesz jak jest
Zakupilem rowniez poliuretany z bikopura ale narazie wstrzymam sie z zalozeniem. Sa wazniejsze rzeczy
Sprzeglo vr6 sachs juz siedzi w golfie. Ogolnie prawie wszystko juz jest gotowe na strojenie. Oprocz przejsciowki z kompa na map sensor. Albo poczta leci sobie w kulki albo ktos mnie przewala i nie moge jechac jak narazie do rogala na strojenie. Nie ma ktos inf gdzie mozna to dostac?:P Pozdrawiam
Dam trzy foteczki z ostatniego spotu bo reszta nie wyszla. Wiem ze niektozy czekaja na wykres. Ale musicie jeszcze troche poczekac bo do Rogala sa kolejki i jestem ustawiony dopiero na 30 marca No trudno sie mowi i czekamy