[mk3 ]Smoked h1 czy h4 przód?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
[mk3 ]Smoked h1 czy h4 przód?
Witam Panowie / Panie...
Wiec tak mam mk3 kooloru czerwonego ze zderzakami w kolorze. (podpis) i mam teraz pytanie jak uwazacie czy bedzie do niego pasował smoked front z lamp h1 badz h4 ?
(mam miale kierunki, halogeny , oryginalny gril z czarnym znaczkiem i czarnymi listwami)
No i drugie moje pytanie wazniejsze, to ktore lampy ladniej wygladaja przerobione na smoked h4 czy h1 bo nie wiem na ktore sie zdecydowac
Pozdrawiam
Wiec tak mam mk3 kooloru czerwonego ze zderzakami w kolorze. (podpis) i mam teraz pytanie jak uwazacie czy bedzie do niego pasował smoked front z lamp h1 badz h4 ?
(mam miale kierunki, halogeny , oryginalny gril z czarnym znaczkiem i czarnymi listwami)
No i drugie moje pytanie wazniejsze, to ktore lampy ladniej wygladaja przerobione na smoked h4 czy h1 bo nie wiem na ktore sie zdecydowac
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn mar 16, 2009 22:58 przez K@mil_mk3, łącznie zmieniany 3 razy.
"Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"
Co masz na myśli pisząc "mi zalezy nie na mocnych czarnych lampach tylko na delikatnie przyciemnionych"?
Smoked jest tylko jeden. Chyba, że chcesz sobie sprayem pojechać po kloszu, ale dla mnie to głupota. :green_fuck:
Smoked jest tylko jeden. Chyba, że chcesz sobie sprayem pojechać po kloszu, ale dla mnie to głupota. :green_fuck:
Ostatnio zmieniony pn mar 16, 2009 20:39 przez paks, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
chodzi mi o to zeby nie chcialbym zeby lampy byly czarne jak smoła ;] tylko troszke jasniejsze... i nie wiem ktore wybracpaks pisze:Co masz na myśli pisząc "mi zalezy nie na mocnych czarnych lampach tylko na delikatnie przyciemnionych"?
"Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"
K@mil_mk3, przykład zdjęcia jak wygląda smoked w lampach h4 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 8137741534
dla mnie kozak
dla mnie kozak