Podgrzewanie tylnej szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Podgrzewanie tylnej szyby
Witam, sprawa ma się tak, że padło mi podgrzewanie tylnej szyby. Sprawdzałem u kumpla miernikiem i jest brak prądu na doprowadzeniu do szyby, czyli coś wcześniej musiało się popsuć. Czy może ktoś napisać, gdzie dalej w instalacji są jakieś przekaźniki, lub jakieś bezpieczniki (nie licząc tych pod kierownicą), które można by sprawdzić. Chodzi mi o takie bardziej fizyczne wskazanie miejsca, gdzie to może leżeć, albo w czym może tkwić problem, bo do schematów instalacji już zaglądałem i nic mi one nie mówią, gdyż nie mam zielonego pojęcia o elektryce. Dodam, że przycisk podgrzewania świeci jak go załączam, no i bezpieczniki pod kierownicą też już sprawdzałem i wymieniałem dobre na lepsze, ale nie pomogło . Pozdrawiam.
Dokladnie to najpierw sprawdz, jesli dmuchawa itd dziala, jesli nie pomoze sprawdz podlaczenie przewodow oraz czy jest napiecie przy wlaczniku.Zico63b pisze:to nie trzeba sprawdzać nic innego niż kable w gumowej "harmonijce" łączącej nadwozie z tylną klapą
Ostatnio zmieniony pt mar 06, 2009 10:12 przez thomas_pl, łącznie zmieniany 1 raz.
thomas_pl - golf MK 3