Demontaż podsufitki w VW Bora
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Demontaż podsufitki w VW Bora
Witam szanownych forumowiczów, prosze o podpowiedz jak sie zabrac do demontażu podsufitki w VW Bora (2003r)? Musze zdemontowac czesc podsufitki w przedniej czesci dachu. Z gory dziekuje za porady. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt mar 27, 2009 18:28 przez bigstar102001, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Oprócz uchwytów nad drzwiami są jeszcze daszki przeciwsłoneczne i lampki z tyłu (choć te drugie niekoniecznie - w zależności czy podsufitkę chcemy zdjąć całkiem czy tylko uchylić).pufa pisze:Z tego co pamiętam to należy zdemontować "rączki" nad każdymi drzwiami, lampkę nad konsolą środkową.Więcej chyba nic nie było
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Oprócz uchwytów nad drzwiami są jeszcze daszki przeciwsłoneczne i lampki z tyłu (choć te drugie niekoniecznie - w zależności czy podsufitkę chcemy zdjąć całkiem czy tylko uchylić).[/quote]
Fakt, zapomniałem o osłonach przeciwsłonecznych. Ale co do lampek to one są chyba przymocowane do podsufitki więc podczas demontażu należy jedynie odłączyć wiązkę. Ale mogę się mylić. To było tak dawno....
Fakt, zapomniałem o osłonach przeciwsłonecznych. Ale co do lampek to one są chyba przymocowane do podsufitki więc podczas demontażu należy jedynie odłączyć wiązkę. Ale mogę się mylić. To było tak dawno....