problem z odpalaniem golf III tdi 1z
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dla mnie to jest przestawiony rozrząd i kąt wtrysku:
sprawdź koło zębate rozrządu na wale.sps5 pisze:świece są ponoć ok czujnik także bezpiecznik też mialem zle ustawiony rozrzad i kat wtrysku zrobilem to i w sumie auto palilo w miare dobrze teraz znowu niestety sie cos skopalo czy to mozliwe ze wszytsko to sie poprzestawialo?
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Re: problem z odpalaniem golf III tdi 1z
na początek zmień świece, poobserwuj co się dzieje - to niewielka inwestycjasps5 pisze: Mam problem moj golf 1,9 tdi silnik 1z nie pali. tzn podgrzewam swiece 2 razy trzymam dlugo na rozruszniku auto w tym czasie kopci jak poj...ane gdy juz odpali szarpie nim niemiłosiernie.
świece są ponoć ok
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Oby to nie to było przyczyną
Miałem też o tym pisać, ale nie chciałem kolegi załamywać w starym rokuCorvax pisze:dla mnie to jest przestawiony rozrząd i kąt wtrysku:
sprawdź koło zębate rozrządu na wale.sps5 pisze:świece są ponoć ok czujnik także bezpiecznik też mialem zle ustawiony rozrzad i kat wtrysku zrobilem to i w sumie auto palilo w miare dobrze teraz znowu niestety sie cos skopalo czy to mozliwe ze wszytsko to sie poprzestawialo?
To jest najgorsze z możliwych - oby to nie było to
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V