obieg powietrza wew\zew
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
obieg powietrza wew\zew
witam nie dawno pojawił się u mnie taki mały problem,nie mogę przełączyć na obieg wew i zew,nie mam klimy i jak naciskam przycisk to nic się nie dzieje nic nie słychać,na przycisku też się nie zapala na żółto,ma ktoś jakiś pomysł co miałbym z tym zrobić? dzięki z góry
-
- Nowicjusz
- Auto: MK7 R line
Witam.
Mam pytanie do założyciela tematu: Czy poradziłeś już sobie kolego z tym problemem? Bo w Moim aucie od kilku dni dzieje się to samo, mianowicie po wcisnięciu przycisku obiegu wewnętrzego nic się nie dzieje... 0 oznak "życia" łącznie z tym że nie żaświeca się podświetlanie
Może ktoś przerabiał ten temat?
Mam pytanie do założyciela tematu: Czy poradziłeś już sobie kolego z tym problemem? Bo w Moim aucie od kilku dni dzieje się to samo, mianowicie po wcisnięciu przycisku obiegu wewnętrzego nic się nie dzieje... 0 oznak "życia" łącznie z tym że nie żaświeca się podświetlanie
Może ktoś przerabiał ten temat?
Ostatnio zmieniony śr kwie 01, 2009 19:39 przez matrox_305, łącznie zmieniany 1 raz.