![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Bądź cierpliwy. Wymieniałem nagrzewnicę wg powyższej porady i ten specyficzny zapach miałem przez kilka może kilkanaście dni. Teraz już o nim zupełnie zapomniałem. Coś tam się wypali lub wywietrzeje i zapach zniknie.Krzysiek W. pisze:No ok. Ale mechanior wstawił ją w poniedziałek i ten ,,zapach" nadal jest. Mam być cierpliwy?
Widzę, że od roku nikt na to nie odpowiedział. Mam taki sam problem... Samochód jest po wymianie termostatu i nagrzewnicy. Jakieś wskazówki? Nie mogę dojść do tego co ma pedał gazu wspólnego z nawiewem? Ciśnienie? Jeżeli tak, to co jest odpowiedzialne za transport gorącego płynu do nagrzewnicy?kojot 49 pisze:ja mam dziwny problem jak dla mnie czytałem juz wiele na forum sprawdzałem nagrzewnice jest sucha rozbierałem plastyki i nie bylo widać śladów płynu mam czasami tak ze leci chłodne powietrze a jak dodam gazu to cieple wcześniej tego nie było i sie bardzo szybko nagrzewał w środku
Tez mialem z tym problem.. poradzilem sobie zabka..Kamil12 pisze:Panowie powiedzcie prosze jak zdjąc te diwe obejmy zaciskowe z tych weży przy samym wejsciu do nagrzewnicy w komorze silnika.bo ja za choler nie wiem jak to zrobic tam nie idzie niczym podejsc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości