![Obrazek](http://moman.pl/Golf2/03.jpg)
plusy i minusy... indiglo jest drogie... ale uwiezcie mi taniej nie zrobicie tego w taki sam technologiczny sposob...
tarcze takie sa podswietlone folią elektroluminescencyjną - poszukajcie sami... droga sprawa, do tego musza byc zasilane pradem zmiennym 400V 60hz ... do tego ciecie, wycinanie i dopasowywanie... moman robi to idalnie... a jak policzycie sobie to calosc wychodzi prawie po kosztach... a efekt jest mysle taki do jakiedo daza ci ktorzy robia to inaczej - UV lub podswietlenie od spodu LEDAMI... co do wskazowek, przeciez mozna wstawic od poloneza i podswietlic diada... wystarczy ;]
co do uv... mankamentem jest to ze tarcze nie sa rowno podswietlone... co widac na fotce wyzej... ale to moze tylko na fotce... moze oko ludzkie to rekompensuje... dwa... widzialem zdjecia na ktorych widac bylo wyrazie gdzie spray uv byl widoczny tez na czarnych powierzchniach... moze tusz UV do drukarki zalatwil by sprawe ? nie wiem czy taki jest... w kazdym razie mimo ze efekt moze wyjsc dobry... to nie jest to ;] - tak mi sie wydaje...
a jezeli znajdziecie folia elektroluminescencyjna mozna ja uzyc do podsiwtlnia tez panelu nawiewu lub innych elementow, ja ukurac podswietlilem backlightem od lcd...
btw... co lamp to wciaz czekam na venoma na ringi do przodu
![grrr :grrr:](./images/smilies/grrr.gif)
pozdrawiam