![Obrazek](http://img17.imageshack.us/img17/569/dsc02189v.jpg)
i na to dopiero nachodzi guma???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ale jak to skrece to guma powinna sie trzymac? bo ja moge ja normalnie do gory wyciagnacguti pisze:na ten talezyk naklada sie gume z łozyskiem,skrecasz to taka nakretka z wycieciami
u mnie guma sie trzyma moge za gume podniesc kolumne...radek... pisze:ale jak to skrece to guma powinna sie trzymac? bo ja moge ja normalnie do gory wyciagnac
to jest wlasnie lozysko. i tak wlozylem jak Ty pisales z tym, ze teraz wyglada tak jakby sie ta dziura w gumie wyrobila i dlatego nakretka przelatuje przez nia. bo przeciez tam wiecej nic nie powinno byc (jakas podkladka czy coś)? bo to lozysko wchodzi w ta gume tak jak jest na zdjeciuguti pisze:to czarne to jest łozysko czasem ?? mnie sye wydajze to to powinno byc w gumienakladasz gume z łozyskiem i dopiero skrecasz
na geometrie i zbieznosc i tak jade bo zmieniam jutro koncowki. dlatego wczesniej chcialem sie dowiedziec co i jak ma byc z tym lozyskiem i guma, ale chyba nikt nic nie wie. w kazdym badz razie wielkie dziekiguti pisze:no to lipa, wyciagaj druga i sprawdzajmozesz odkracic ze zwrotnica calosc, zeby pozniej geometri nie robic.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 52 gości