cos dziwnego niema mocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
cos dziwnego niema mocy
witam . mam taki problem z brakiem mocy w vw IV 1.9 tdi , wyjąłem dziś filtr powietrza wyczyściłem go bo był bardzo zanieczyszczony poskładałem i odpaliłem auto chciałem jechać i jedzie ale niema takiej mocy jak miało wcześniej nie wiem co się dzieje może ktoś coś a i ma jeszcze nieraz taki obiaw ze jak go odpale i dodaje gazy to słysze kalis przeskok cos takiego jakby jakis przerywacz czy elektromagnes przeskakiwał i przygasają światła na chwile i tak sie to powtarza jak dodaje gazu a odgłos dochodzi jakby z pog kierownicy . poradzi ktos cos ???:(
cFka
Wytrzyj sobie jeszcze szkłem tyłek ....Konrad465 pisze:wyjąłem dziś filtr powietrza wyczyściłem go bo był bardzo zanieczyszczony poskładałem
Sorry , ale nie mogłem sie powstrzymać jak czytam takie rzeczy....
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stats/20938][img]http://www.motostat.pl/user_images/20938/icon5.png[/img][/url]
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Konrad465, filtrów powietrza sie NIE CZYŚCI !!! wymienia sie na nowe !! zapamiętaj i nie rób tego więcej.
co do twojego problemu to jedź zapłać komuś niech Ci ktoś zrobi diagnostyke vagiem i rozwiąże problem
jakiś przekaźnik sobie cyka u mnie tez to jestKonrad465 pisze:dodaje gazy to słysze kalis przeskok cos takiego jakby jakis przerywacz czy elektromagnes przeskakiwał i przygasają światła na chwile i tak sie to powtarza jak dodaje gazu a odgłos dochodzi jakby z pog kierownicy . poradzi ktos cos ???:(
co do twojego problemu to jedź zapłać komuś niech Ci ktoś zrobi diagnostyke vagiem i rozwiąże problem
a na nowy filtr Cie nie stać ?! :green_fuck: Biedne auto..
Ostatnio zmieniony wt kwie 07, 2009 03:11 przez ambienT, łącznie zmieniany 1 raz.
- fleshu
- Forum Master
- Kontakt:
No fakt! Ale widze że kolega czieszy się że ma Mk4 i trochę wolnego czasu! Zawalony filtr = przepływka obrywa + odma mocniej zasysa. Jak odma ma zawór wywalony i silnik ma przedmuchy lub jest nie jest szczelny to masz olej w całym obiegu powietrza - turbawka obrywa! I po fakcie napiszesz na forum albo zapłacisz kupe kasy za naprawe silniczka jakiemuś mechaniorowi. Dbaj o takie sprawy Kolego i poczytaj parę postów a unikniesz problemów i zbędnych wydatków. Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony śr kwie 08, 2009 02:40 przez fleshu, łącznie zmieniany 1 raz.