czy ta guma nie wpadla za gleboko?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- ...radek...
- Użytkownik
- Paweł Marek
- V.I.P.
B jest nowszego typu, ale takie było już wcześniej w GTI. Więc ty masz mieć B zapewne. A fotkę dałbyś wszystkich elementów, a nie tylko springa z talerzykiem jak w drugim Twoim temacie (nie zakładaj dwóch o jednym)
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tak jest , na ten talezyk naklada sie gume z łozyskiem,skrecasz to taka nakretka z wycieciami, wkladasz do auta, wsadzasz ten talezyk zew i i skrecasz kolejna nakretka , teraz pytanie jaka poduszke powinienes miec
moze powinienes miec do tej sprezyny i mocowania ta poduszke taka jak np w mk II były , te które Ci pokazalem wczesniej , diabli wiedza.
moze powinienes miec do tej sprezyny i mocowania ta poduszke taka jak np w mk II były , te które Ci pokazalem wczesniej , diabli wiedza.
Ostatnio zmieniony pn kwie 06, 2009 23:00 przez guti, łącznie zmieniany 1 raz.
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- ...radek...
- Użytkownik
nie mam wiecej fotek. poduszke mam taka jak na tej aukcji http://moto.allegro.pl/item592549857_po ... ml#gallery
ale jak to skrece to guma powinna sie trzymac? bo ja moge ja normalnie do gory wyciagnacguti pisze:na ten talezyk naklada sie gume z łozyskiem,skrecasz to taka nakretka z wycieciami
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
u mnie guma sie trzyma moge za gume podniesc kolumne...radek... pisze:ale jak to skrece to guma powinna sie trzymac? bo ja moge ja normalnie do gory wyciagnac
[ Dodano: Pon Kwi 06, 2009 11:19 pm ]
i z tego co kojarze, to u kumpla w ibizie ( 97 rok , taka sama poduszka jak u Ciebie ) kolumny stoja pod sciana a ja przestawiaja je lapalem za gume i sie trzymala chyba.
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- ...radek...
- Użytkownik
- ...radek...
- Użytkownik
to jest wlasnie lozysko. i tak wlozylem jak Ty pisales z tym, ze teraz wyglada tak jakby sie ta dziura w gumie wyrobila i dlatego nakretka przelatuje przez nia. bo przeciez tam wiecej nic nie powinno byc (jakas podkladka czy coś)? bo to lozysko wchodzi w ta gume tak jak jest na zdjeciuguti pisze:to czarne to jest łozysko czasem ?? mnie sye wydajze to to powinno byc w gumie nakladasz gume z łozyskiem i dopiero skrecasz
i potem odwracam to do gory nogami i skrecam-tak ma byc???
- ...radek...
- Użytkownik
- ...radek...
- Użytkownik
na geometrie i zbieznosc i tak jade bo zmieniam jutro koncowki. dlatego wczesniej chcialem sie dowiedziec co i jak ma byc z tym lozyskiem i guma, ale chyba nikt nic nie wie. w kazdym badz razie wielkie dziekiguti pisze:no to lipa, wyciagaj druga i sprawdzaj mozesz odkracic ze zwrotnica calosc, zeby pozniej geometri nie robic.
- ...radek...
- Użytkownik