tak sie zdobywa uznanie na slasku ; Ddjtomek pisze:mcsym, kurde sesje to Wy umiecie robić.... cięzko oczy odlepić od monitora.. golfy oba powalają... ehh mam nadzieje że na żywca jeszcze kiedyś zobacze
co z tym sierpem ?
[ mk3 GT TDi ] by mcsym
Moderator: G0 Karcio
- Hidden_Lucas
- Drivers Wanted
- Kontakt:
ja i vwosiu to tylko auta podstawiamy, reszte robi Hiddenkurde sesje to Wy umiecie robić....
Dzięki chłopaki za miłe słowa, cieszy, że auto się podoba. Jednak nie wyrobię się z lakiernikiem do Rothburga a nie chce robić na szybko, bo potem będzie byle jak, więc zakładam sierpa i jadę z wgniotem na błotniku i porysowaną maską Może mnie nie wyśmieją
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
Żadnych rewolucji nie będzie. Niczego mi tu nie brakuje, jeśli chodzi o wygląd. Tak jak pisałem, lakier na błotnik i maskę, polerka i bujam się tak cały sezon. Jak znajdę czas to na nowo odmaluję sobie zderzak i gril, bo kamyczki robią swoje. Przydadło by się też obszyć boczek w Recaro, bo się przeciera, wymienić gałkę... Generalnie pierdołybecior pisze:mcsym jest baja, co dalej planujesz, myślisz o motorze?
Silnik, no myślę o nim i leję i jeżdżę i tak w kółko. Nie będzie modyfikacji zwiększających moc, jeśli o to pytasz
Póki co w tym tygodniu jadę oglądać jakąś padlinę mk1
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
co tu dużo pisać - golfik malina tak z ciekawości - hella red poszły do ludzi czy jeszcze je masz
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
- 1krzy3siek6
- Użytkownik