oznaczenia kodowe koloru VW
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Witam wszystkich i z gory prosze o odpowiedz czytalem duzo ale nie moge znalesc nigdzie Chcialbym sie dowiedziec jaki mam kolor lakieru wydaje mi sie ze mam lb5n tylko ze widzialem ich pare rodzajow prosze o pomoc,(CHCE POMALOWAC GRILL BEZ ZNACZKA )
[ Dodano: 13 Mar 2009 09:09 ]
fotka wyswietli sie po wcisnieciu na profil:):):) wiem ze to wiecie ale jakos mi dziwnie bylo jak tego nie powiedzialem. prosze o szybka odpowiedz
[ Dodano: 13 Mar 2009 09:09 ]
fotka wyswietli sie po wcisnieciu na profil:):):) wiem ze to wiecie ale jakos mi dziwnie bylo jak tego nie powiedzialem. prosze o szybka odpowiedz
- Marek
- Mały gagatek
- Auto: Golf IV Pacific
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Silbergrau LD7V masz kolego.tomek200x pisze:drzwi do pomalowania tak jak kolor nadwozia dodam tylko ze to
mk2 z 87 roku model sky
jaki może być kod farby
[url=http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2009-03/2b7d3f64.jpg]Obrazek[/URL]
- tomek200x
- Ma gadane
- Kontakt:
Marek,
Silbergrau LD7V masz kolego.
niewiem czemy ale wydaje mi sie ż tek ktury podałeś jest jaśniejszy czyli taki jak drzwi
a nie taki jak kolor karoserii . zrobie jeszcze jedną fotke brdziej wyrazistą może w tedy dojdziemy ładu , a tak na marginesie to na samochodzie jest jakaś tabliczka z oznaczenim kloru?
niewiem czemy ale wydaje mi sie ż tek ktury podałeś jest jaśniejszy czyli taki jak drzwi
a nie taki jak kolor karoserii . zrobie jeszcze jedną fotke brdziej wyrazistą może w tedy dojdziemy ładu , a tak na marginesie to na samochodzie jest jakaś tabliczka z oznaczenim kloru?
Poszukiwania Vento i swap na 150 KM TDI ARL czy to możliwe?
- Marek
- Mały gagatek
- Kontakt:
Z tego co pisałeś wcześniej wynika, że masz edycję Sky a w tej edycji dostępnych było tylko 5 kolorów:tomek200x pisze:Marek,
Tornadorot LY3D (czerwony) - odpada
Alpinweiss L90E (biały) - odpada
Marineblau LA5B (grabatowy) - odpada
Arktisblau LK5U (jasno niebieski metalik) - odpada raczej
i wspomniany wcześniej przeze mnie
Silbergrau LD7V (srebrnoszary metalik)
Jeśli masz oryginalny lakier to innej opcji być nie może.
A co do tabliczki to sytuacja wygląda tak, że jest naklejka
O ile w Twoim egzemplarzu jeszcze jest to szukaj jej w bagażniku na tylnym pasie czyli tam gdzie jest znaczek VW z tyłu tylko od środka bagażnika.
Pozdrawiam.
- Apokalipso
- Nowicjusz
- Kontakt:
tabele kolorów
macie tu kolory ze wszystkich roczników http://users.telenet.be/volkswagengolf/frameset.htm
- Marek
- Mały gagatek
- Kontakt:
LC3T Indianrot perłowy masz kolego. - http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Inform ... .html#1993MatiLodz pisze:ja mam golfa 3 z 93 roku w kolorze wisniowy metalic a wlepki w bagazniku ani nigdzie nie mam jaki moze byc kod lakieru pomozcie