Sposoby na postojówki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Sposoby na postojówki
Witam!!
Ma ktoś może jakieś sposoby porady jak wymienic żarówki postojowe w mk4??
Ma ktoś może jakieś sposoby porady jak wymienic żarówki postojowe w mk4??
- bartos 2008
- Mały gagatek
normalnie według instrukcji albo samemu pokombinować i po robocie.
te żarówki się wyciąga są na lekkich wypuścikach takich niby zatrzaskach ale pociągając za uchwyt od żarówki da się ją wyciągnąć. zmieniasz żarówkę np na jakąś kolorową i się cieszysz innym kolorem lamp. ja mam dla przykładu niebieskie postojówki.
te żarówki się wyciąga są na lekkich wypuścikach takich niby zatrzaskach ale pociągając za uchwyt od żarówki da się ją wyciągnąć. zmieniasz żarówkę np na jakąś kolorową i się cieszysz innym kolorem lamp. ja mam dla przykładu niebieskie postojówki.
[img]http://images48.fotosik.pl/34/7a8361a264f9111a.jpg[/img]
pozdrowionka
pozdrowionka
-
- Nowicjusz
ja zamówilem sobie specjalnie chińczyka z malutkimi rączkami do wymiany tych żarówek a tak serio to szybciej zmienie kolo niż tą żarówkę może dlatego że mam dlonie jak bochenki
"Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżke, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości, gdy prosisz o urlop."
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
mnie sie jakos udalo ale do teraz mam dwa strupy na rece
ja wymienilem na zarowki diodowe niby na białe ale wedlug mnie to one lekko niebiesko swieca... ciekawe czy sie beda czepiac na przegladzie??
ja wymienilem na zarowki diodowe niby na białe ale wedlug mnie to one lekko niebiesko swieca... ciekawe czy sie beda czepiac na przegladzie??
Ostatnio zmieniony pn kwie 20, 2009 14:55 przez nemonix, łącznie zmieniany 1 raz.
- 18damian18
- Mały gagatek
- Kontakt: