skrzynia biegow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
skrzynia biegow
witam wszytkich moj problm to taki biego mi ciezko chodza nie za ciezko ale tez nie za letko pozdrawiam
- 18damian18
- Mały gagatek
- Kontakt:
Możesz spróbować może akurat będą lepiej wchodziły, napewno nie zaszkodzigelek82 pisze: mogło by być lepiej jeszcze bo czasem jest mały opór, poziom oleju mam ok, czy pomoże mi jeszcze przesmarowanie cięgien ??
Ostatnio zmieniony pt kwie 17, 2009 22:43 przez 18damian18, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak otworzysz maskę to widać je z góry, jak dalej nie będziesz wiedział które to, to niech druga osoba wsiądzie do auta i pozmienia biegi, na pewno zauważysz poruszające się cięgna.
Nie są obudowane, nasmaruj je na łączeniach i pozmieniaj biegi niech się dobrze smar rozejdzie, jeśli to było przyczyną to na pewno pomoże.
Nie są obudowane, nasmaruj je na łączeniach i pozmieniaj biegi niech się dobrze smar rozejdzie, jeśli to było przyczyną to na pewno pomoże.
Ostatnio zmieniony pt kwie 17, 2009 23:23 przez Jazz_Blue, łącznie zmieniany 1 raz.
- bibi466
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja najpierw przed smarowaniem ten cały mechanizm umyłem myjką ciśnieniową z tego syfu a potem porzadnie nasmarowałem i jest fajnie
Ostatnio zmieniony pt kwie 17, 2009 23:33 przez bibi466, łącznie zmieniany 1 raz.
WD-40 to nie jest smar, wręcz przeciwnie psikając nim wypłuczesz tylko jego resztki.gelek82 pisze:który mechanizm umyłeś? pod mieszkiem? czy pod maską?
czego najlepiej użyc do nasmarowania? wd-40? jakiś konkretnie smar?
Nasmaruj podanym wyżej.
Tym bardziej nie psikaj pod mieszkiem WD-40, bo jak wypłucze stamtąd smar to bedzie dramat, już ktoś pisał o tym...
Ostatnio zmieniony sob kwie 18, 2009 00:06 przez Jazz_Blue, łącznie zmieniany 3 razy.