Matijas pisze:No ciekawy bylem czemu poprzednie autko sprzedane, no i jak narazie zamienil stryjek;p no ale troche pracy przed Toba i jak beda dukaty to na nastepny sezon furka bedzie gotowa pewnie:)
Silnik zostaje atmosferyczny czy doladowanie w planach?
Z autem mi się nie śpieszy , jest to projekt na lata nie na miesiące . Kase mam ale nie chcem nic kupować na pochopnie . Na tą chwilę auto ma stanąć na własne koła i zostanie oddane do blacharza który stwierdzi co i za ile .
Ale aby staneło na własne koła musze kupić zawieszenie którego mi brakuje - a bezsensu byłoby kupować zawieszenie seryjne a potem je wyrzucać dlatego też odrazu kupię coś sportowego lecz jak narazie robię nowy garaż a aby co kolwiek więcej kupić do tego auta to najpierw muszę przy nim usiąść na spokojnie , poogladać dokładnie i się zdecydować raz a konkretnie co robię przy tym aucie i do jakiej wizji zmierzam a dopiero potem pod nią przystosować tą budę .
Jedno jest pewne , że kupię silnik 2.9 vr . A co dalej się z nim stanie - nie wiem dlatego co wyżej - muszę usiaść i na spokojnie pomyśleć aby nie przeskoczyć swoich możliwości .
Pozdrawiam