![grrr :grrr:](./images/smilies/grrr.gif)
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
![chytry :chytry:](./images/smilies/chytry.gif)
![Obrazek](http://images49.fotosik.pl/107/48f1da143cf228f5med.jpg)
Moderator: G0 Karcio
davwida z vwzone, tutaj masz link do tematu a raczej telenoweli forumowej o jego przygodach z vw;)olozwirski pisze:mk1 cult piekna jedynka na zdjeciu, twoja?
A no wlasnie. cowboy dzieki za checi juz wszystko poskladane, narazie to mi jest potrzebny zdolny elektronik bo sie Vems upalil. Zasraniec mechanik podlaczyl mase kompa pod plus do rozrusznika i znowu jest masakra...cowboy pisze:djtom pisze:czy dobrze pamietam ze na manii miales pyszne ogorki?to byłem jaolozwirski pisze:To bylem ja? Hmmm..ogórki się kisi na Manie bo to koniec lipca
na majovwke to trzeba inny wyrób regionalny skombinować
olozwirski, jak bedziesz potrzebował pary rąk przy składaniu to daj znać
Komp juz jest w rekach colina jak bede potrzebowal pomocy powertronica to wiem gdzie sie zglosicKenaj pisze:olozwirski, skontaktuj się z Powertronikiem
jesli nie masz do niego fona to daj znać na prv
Flaszka tu, flaszka tam, piwko z tym, piwko z innym, po majovwce to chyba do jakiegos AA sie zapiszeChmielu pisze:Tadam![]()
Skończyłem czytać
Fajnie się takie tematy czyta![]()
Podobnie jak inni nie mogę się doczekać jakiś nowych news-ów
Widzę, że moja drobnapomyłka z Olafem będzie mi wypominana do końca dni tego forum
Mariusz mam nadzieję, że zobaczymy się na Majówce bo oprócz flaszeczki do zrobienia to ja jestem Ci cosik winny jeszcze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości