albo wypłata skończy i wacha w bakuFox_00 pisze:jak się wyżyje na nowym silniku
MK2 GTI16V by tauka, czyli od 1.3 CL do GTI :)
Moderator: G0 Karcio
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Narazie nie dzwonił żeby gonić po niego więc napewno jedzie
Opis z GG
Opis z GG
więc chyba jest dobrzetauka pisze:No to BMW 530 190PS skillowane
Ostatnio zmieniony wt kwie 21, 2009 23:30 przez Dawca_Nerek, łącznie zmieniany 1 raz.
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No to w domciu.
Wieści nie sa pomyślne. Silniczek zdrowy nie jest. Wyrzuca sporo oleju odmą jak mu się przydusi. Ale zapiermandala. Ile to nie wiem, bo licznik nie chce działac (jak po każdym SWAPie, który odbywał się u mnie ).
Ale swoje idzie. Na drodze z lubina do polkowic ścigałem się z BMW. szliśmy łeb w łeb.
Na światłach w polkowicach krótka wymiana zdań. BMW 530d 190PS. Lekka zamuła i gość został w tyle
Teraz się zastanawiam co robiś z tym fantem olejowym
Spalanie z trasy przy śreniej pradkości około 110km/h 12l
Wieści nie sa pomyślne. Silniczek zdrowy nie jest. Wyrzuca sporo oleju odmą jak mu się przydusi. Ale zapiermandala. Ile to nie wiem, bo licznik nie chce działac (jak po każdym SWAPie, który odbywał się u mnie ).
Ale swoje idzie. Na drodze z lubina do polkowic ścigałem się z BMW. szliśmy łeb w łeb.
Na światłach w polkowicach krótka wymiana zdań. BMW 530d 190PS. Lekka zamuła i gość został w tyle
Teraz się zastanawiam co robiś z tym fantem olejowym
Spalanie z trasy przy śreniej pradkości około 110km/h 12l
Są dwa wyjścia, albo kupić separator oleju z odmy, albo robić pierśćienie
A tak swoją drogą to jaka jest szacowana moc tego silnika po programie?
A tak swoją drogą to jaka jest szacowana moc tego silnika po programie?
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Ooo napisz coś więcej o tym, bo mnie zaciekawiłeś. Potrzebuję rozwiązanie, byle przez sezon pojeździć, po sezonie remont na 100%.Marszall pisze:Są dwa wyjścia, albo kupić separator oleju z odmy, albo robić pierśćienie
Coś koło 150-160KM. Tak mówił GTO jak się pytałem jak zaprowadziłem. ale to trza będzie sprawdzić. No te BMW to bez najmniejszego problemu wciągnąłem. Tak na przyśpiechę. Bo później na prędkości troszkę mi odchodziło. Wogóle to mi predkościomierz nie działa, ale jak leciałem za tirami to na 5biegu miałem 3500 obr. Jak na A4 sa te tablice co wyświetlają że przekraczasz prędkośc to mi migała że przekjraczam 130 dobiero przy 4800obr. Takze wydaje mi się że prędkości zabójczych to nie osiągnę.Marszall pisze:A tak swoją drogą to jaka jest szacowana moc tego silnika po programie?
Ostatnio zmieniony śr kwie 22, 2009 00:16 przez tauka, łącznie zmieniany 1 raz.