niee. Brak kasy. Wyskoczył nadprogramowy remont silnika. A pozatym kawał drogi, prawie 600km ode mnie. Bedę prawdopodobnie w Nysie, i na 99.9% na ManiiMarszall pisze:Tauka jedziesz na Majóvwke?
MK2 GTI16V by tauka, czyli od 1.3 CL do GTI :)
Moderator: G0 Karcio
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
To tak na głos. Ale w duszy liczyłem że bedzie malyna... No i by go chudy byk na stojąco, wyłożył się. Ale zrobiłem patent jak radził GTO. Żeby nie mieć non stop ochlapanej komory na odmę założyłem wżyk i wypuściłem pod autoDawca_Nerek pisze:Nie do końca nadprogramowy panie kolego bo zakładałeś że silnik wyłoży kopyta
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No i dzisiaj nastapiła pierwsza awaria. Aż mi się ciepło zrobiło.
Latam z kumplem po miescie wjeżdzam na stację a tu nagle łup auto zgasło. Myślałem że zdusiłem, ale gdzie tam nie chce zapalić. No to co poszukiwania w tej kablomanii co się stało.
Wyszło na to że nie ma iskry. No to znowu cewka plusy na cewkę i nic... Coś mnie tknęło zdejmuję kopułkę. A tam zostało tylko pół palca. Wykrecam aparat a w środku miazga. Po autopsji stwierdziliśmy, że prawdopodobnie wykręciła się jedna śrubka trzymająca czujnik halla i wszystko w środku pomieliła. Ale że byłem z kumplem serwisantem aut szybko na garaż aparat w drobny mak, czujnik przełożylismy z aparatu z RP. Tuning jak ta lala. Godzina roboty i wszystko działa Ale tak czy siak trza nowy aparat, bo do takich tuningów to nie mam serca.
Ale juz miałem ciemno przed oczami. Juz mi chodziły wizje spalonego kompa albo innych ciekawych rzeczy. Dobrze że się tylko na tym skończyło
Latam z kumplem po miescie wjeżdzam na stację a tu nagle łup auto zgasło. Myślałem że zdusiłem, ale gdzie tam nie chce zapalić. No to co poszukiwania w tej kablomanii co się stało.
Wyszło na to że nie ma iskry. No to znowu cewka plusy na cewkę i nic... Coś mnie tknęło zdejmuję kopułkę. A tam zostało tylko pół palca. Wykrecam aparat a w środku miazga. Po autopsji stwierdziliśmy, że prawdopodobnie wykręciła się jedna śrubka trzymająca czujnik halla i wszystko w środku pomieliła. Ale że byłem z kumplem serwisantem aut szybko na garaż aparat w drobny mak, czujnik przełożylismy z aparatu z RP. Tuning jak ta lala. Godzina roboty i wszystko działa Ale tak czy siak trza nowy aparat, bo do takich tuningów to nie mam serca.
Ale juz miałem ciemno przed oczami. Juz mi chodziły wizje spalonego kompa albo innych ciekawych rzeczy. Dobrze że się tylko na tym skończyło
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
noo to ładna akcja z tym aparatem zapłonowym Maćku
aleś poszedł w sobote wieczorem obok mnie jak wyjechalem z shella ... ladnie ci to jedzie...
aleś poszedł w sobote wieczorem obok mnie jak wyjechalem z shella ... ladnie ci to jedzie...
Ostatnio zmieniony pn maja 04, 2009 01:45 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dawca_Nerek
- Forum Master
-
- Mały gagatek