rozładowanie aku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
rozładowanie aku
Witam, mam pewien problem z goferem. Być może aku ale pewien nie jestem. Historia jest taka że po odebraniu od mechanika (problem był z odpaleniem, zgasł i kapota) pojeździłem na próbę po mieście z 40 min, gasiłem, odpalałem, jeździłem, było ok. Mechanior na bank naładował aku, po kilkunastu h przez noc aku ledwo zipie i nici z odpalenia, z pożyczonego prądu załapał i odpalił. Sprawa wygląda tak jakby przez noc się rozładował. Nie wiem jak długo może pociągnąć nawet przy kiepskim ładowaniu. osochozi?
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Przy czym grzebał?Przy kabelkach?
Bo jeśli tak to może gdzieś robi się małe zwarcie
A może zostawiłeś po prostu nie domknięte drzwi i lampka świeciła całą noc?
Bo jeśli tak to może gdzieś robi się małe zwarcie
A może zostawiłeś po prostu nie domknięte drzwi i lampka świeciła całą noc?
Ostatnio zmieniony śr kwie 29, 2009 00:40 przez Michał_1977, łącznie zmieniany 1 raz.
erni przerabialem podobny problem kilka dni temu. Moj potrafil sie ladowac przez noc a rano jak chcialem odpalic to niestety odmawial mi posluszenstwa. Nowy aku zalatwil cala sprawe. Tak jak pisal bodzio_j sprawdz gojeszcze miernikiemzeby sie upewnic.
Ostatnio zmieniony śr kwie 29, 2009 08:10 przez RoBaL84, łącznie zmieniany 1 raz.