MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!

Moderator: G0 Karcio

Zablokowany
To_mas
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: To_mas » czw kwie 30, 2009 13:28

Fajny golfik :D extra fotki :)

miqs

Post autor: miqs » czw kwie 30, 2009 13:28

Podoba się???
nie :crazy: Przynajmniej na zdjęciach nie wygląda fajnie.

Awatar użytkownika
KonradzikIV
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: KonradzikIV » czw kwie 30, 2009 14:35

showtime pisze:ale cóż jeśli wczesniej bylo zainstalowane radio VW Beta na 2 głośniki to nie ma się co dziwić ze tył jest goły. Co do zakupu głośników to tylko oryginalne VW - nic innego. W Golfie to gra wspaniale.
poprostu niemcy przestudiowali szkołe tworzenia Car-Audio i wiedza że nie wsadza się tam głosników bo to nie gra dobrze !!

Obrazek

Awatar użytkownika
showtime
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: showtime » czw kwie 30, 2009 16:24

No niby tak, scena powinna byc z przodu, ale... ja chce koniecznie zostac przy fabrycznym navi. Wyjscie sygnalowe mam juz zajete i nie ma opcji zeby wyjsc na subwoofer... Stad chec "zadowolenia" sie glosnikami z tylu... no chyba ze znajde magika, ktory wlutuje sie jakos w plyte navi i wyprowadzi mi wyjscia na wzmacniacz do suba...

Tak by bylo chyba najwygodniej...

Co do alu wykonczen... cena za oryginaly R32 jest kosmiczna... jeszcze mnie tak doszczetnie nie podupcyło :D wyliczalem ze trzeba by miec na konsole srodkowa jakies 5,5 stówki.

Przegiecie...

TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL

miqs

Post autor: miqs » czw kwie 30, 2009 17:09

r... Stad chec "zadowolenia" sie glosnikami z tylu
Ty jeździsz z przodu ;)

Miałem okazję podróżować Borą kuzyna, która ma fabryczne głośniki z tyłu i muszę przyznać, że wolę swoje 4 z przodu. Może jak słucha się radia to osoby z tyłu lepiej słyszą, ale przez 90% czasu jeżdżę sam we dwie osoby, a zresztą i tak radia nie słucham :)

Głośniki z tyłu powodują zaburzenie odczucia dźwięku - bynajmniej dla mnie ;)
Ostatnio zmieniony czw kwie 30, 2009 17:13 przez miqs, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
XenO
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: XenO » pt maja 01, 2009 03:23

Widać że kombiaczek kolejne mody przechodzi powoli ale cały czas skutecznie i tu chylić czoło trzeba :bigok: pomyślałbym napewno o pomalowaniu listew klamek i dokładek bo to napewno poprawi wizualnie golfa a co do zmian wewnatrz gustowne i oby tak dalej, (szkoda tylko tych alu 17" ciekawiej by stał) Ale ogólne wrażenie pozytwne Fajny sprzet :grin:

Mk4 GTI 1.8 T
Mój VW -- viewtopic.php?f=160&t=221264
Moje aukcje - zobacz warto !!!
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1959642" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/Tamj/" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
showtime
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: showtime » pt maja 01, 2009 16:31

XenO pisze:Widać że kombiaczek kolejne mody przechodzi powoli ale cały czas skutecznie i tu chylić czoło trzeba :bigok: pomyślałbym napewno o pomalowaniu listew klamek i dokładek bo to napewno poprawi wizualnie golfa a co do zmian wewnatrz gustowne i oby tak dalej, (szkoda tylko tych alu 17" ciekawiej by stał) Ale ogólne wrażenie pozytwne Fajny sprzet :grin:
Cóż, o auto trzeba dbac, a i dobrze jak sie zaczyna wyrozniac, tylko z glowa trzeba modowac, bo zwieśniaczyć auto mozna latwo :) Sztuka przeróbek nie jest kupa pieniedzy tylko robienie tego z gustem, smakiem i głową ;)

Boje sie troche malowania plastikow, bo podobno (nie wiem ile w tym prawdy???) nie bedzie to tak idealnie trzymac lakieru, jak ori listwy od HIGHLINE... ale chyba sie zdecyduje jak wpadnie pare groszy.

Alu dodatki, po raz kolejny foto na str. 1 :P

EDIT:
Witam po dłuższej przerwie ;) pora na kolejny frykasik do Golfika - tym razem otrzymał ode mnie adapter DVD do oryginalnej navki MFD:

Foto na str. 1

Pasażerowie juz moga sie rozkoszowac ogladaniem filmow albo teledyskow w czasie jazdy :P do adapterka nie podpinalem odtwarzacza DVD tylko jako zrodlo obrazu uzywam Nokii N95 8 GB z TV-OUT - tam mam wgrane filmy itp, a podlaczam ja do wyprowadzonego kabelka jack 3,5 mm ;)

EDIT:
Jest i już parktronic pomalowany w kolorze autka - te czarne kropy doprowadzały mnie do szału, a teraz aż miło spojrzeć :)

Foto na str. 1
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2009 13:42 przez showtime, łącznie zmieniany 2 razy.

W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---

miqs

Post autor: miqs » pn cze 08, 2009 16:06

W 90`tce masz 4 łapy?

Awatar użytkownika
showtime
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: showtime » pn cze 08, 2009 19:21

No coś Ty :P M-power :D
Znaczek czyni cuda... ładnie wyglada.

Ale nie smiac sie... ja wiem jak sie takich postrzega :) kiedys czytalem rozwazania n/t znaczkow TDI full czerwonych lub 4-motion czy syncro :P

Zapraszam!
---

Awatar użytkownika
Krzyh00
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Krzyh00 » pn cze 08, 2009 19:30

mam podobny emulator zmieniarki. w Twoim jest mozliwosc przewijania kawałków czy tez nie jest to mozliwe?

Awatar użytkownika
showtime
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: showtime » pn cze 08, 2009 19:43

Krzyh00 pisze:mam podobny emulator zmieniarki. w Twoim jest mozliwosc przewijania kawałków czy tez nie jest to mozliwe?
Kolego u mnie wszystko działa poprawnie - można z poziomu navi sterować, przewijać w przód i do tyłu, zmieniać foldery. Ja mam ZUNIX-a http://www.zunix.pl i z tego co wiem to kazdy ZUNIX ma te funkcje.

Moze masz jakas okrojoną wersje innej firmy bez tych funkcji. To sie jakos programuje, tzn mozna wgrac nowszy soft do tego adaptera - zmierzał bym w tym kierunku i szukal info u producenta.

Wiecej nie moge Ci pomoc niestety :(

---

A przy okazji zapomnialem sie przyznać, ze 2 tygodnie temu Panowie Władza zabrali mi dowod rejestracyjny i nagrodzili mandatem karnym za HID-y = moje pseudo-ksenony :D tajuning sie nie opłacił :P chcieli mi dosypać 500 zl ale utargowałem.

Podobno raziły :P tak też chyba było.
Nie zakładajcie tego - szkoda czasu. Poza tym powiedzial mi policjant, ze jakby mnie stuknął autem ktos mądry i cwany, to bez znaczenia czy to jego wina mogl by ją zwalić na mnie, bo niby moje swiatla go oslepily.

Wywaliłem to g**no.

EDIT:
Uporządkowałem temat - wszystko przeniesione na 1 str. - aktualne zdjęcia i te z kolejnych etapów modzenia.

Najnowsze fotki auta na BBS-ach od 20-jahre też na 1 str. Zapraszam do oceniania! Wasza opinia i szczere zdanie liczy się najbardziej :) Jakakolwiek by ona nie była :P

-------

Zmiana frontu rozpoczęta :) nowy, czarny grill z ABS-u już jest :D

Punkt kolejny lampy - jeszcze zastanawiam sie czy in.PRO black czy zwykle... narazie denerwują mnie ringi w tych in.PRO. Moze polecacie coś innego ;>

Obrazek Obrazek Obrazek

-------

Dołożony monitor LCD 7" firmy CALIBER / nie chińskie dziadostwo - http://www.caliber.nl" onclick="window.open(this.href);return false; / w tylnym zagłówku, podłączony pod nawigację - teraz obraz z DVD w samochodzie widoczny na dwóch ekranach: jeden w nawigacji, a drugi dla pasażerów z tyłu w zagłówku. Dźwięk przez system audio w samochodzie:
Obrazek Obrazek

Opinie???
Ostatnio zmieniony pn cze 08, 2009 19:47 przez showtime, łącznie zmieniany 2 razy.

Zapraszam!
---

gagu
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: gagu » ndz cze 28, 2009 10:14

Golfik Super - naprawde. Tym bardziej że mam takiego samego i kolor ten sam, tylko silnik 1.6 FSI.

No i też się przymierzam do kilku przeróbek o których tu napisałeś.
Dużo problemu miałeś z założeniem tej kierownicy Multi ?

Pozdrawiam
Gagu

Awatar użytkownika
showtime
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: showtime » ndz cze 28, 2009 17:03

Kierownica niestety nie jest jeszcze podłączona - nie mialem na to czasu i nie jest to proste. Dla wszystkich zainteresowanych instrukcja podłączenia po niemiecku:

http://www.schrauberinsel.de/content/view/31/26/

Jutro montaż DVD w schowku - kupiłem już odtwarzacz DVD/MP3/CD 1-din - jutro rzeźbienie w schowku i montaż. Rzeźbienie, bo na pewno nie wejdzie do schowka i trzeba bedzie go troche przerobic ;)
Ostatnio zmieniony ndz cze 28, 2009 17:05 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.

Zapraszam!
---

Awatar użytkownika
QCHARZ
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: QCHARZ » ndz cze 28, 2009 22:43

witam
pisałem już wcześniej ze super golfik
co bym w nim jeszcze zrobił to listwy i załozył lampki z soczewką
ale to twoja sprawa co będziesz działał dalej
widze że idziesz bardziej w strone caraudio duży plus za to
mozesz dać namiary do kolesia od aluminium i wysłac dokładniejsze zdjecia

SPRZEDAM BBS RC330 8J18 et32 5X100 - 25 JAHRE http://allegro.pl/show_item.php?item=2759538556

Zablokowany

Wróć do „Zakończone projekty”