![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
![chytry :chytry:](./images/smilies/chytry.gif)
Moderator: G0 Karcio
pomysl dobry, tyle ze duzym minusem bedzie jedna fwd, jesli auto ma byc tylko dla funu to oska Ci go za wiele nie da, wartoby pomyslec nad 4x4Gluters pisze: Ojciec podsunął mi ciekawy pomysł - drugie autko. Mam zamiar złożyć Golfa mk1 VR6 tylko na weekend i do wyścigów. Kompletny golas bez bajerów z klatką i dwoma fotelami w środku. Z zewnątrz też bez rewelacji aby zachować efekt zaskoczenia.
Co wy na to?
co wnioskujesz ??Matijas pisze:pomysl dobry, tyle ze duzym minusem bedzie jedna fwd, jesli auto ma byc tylko dla funu to oska Ci go za wiele nie da, wartoby pomyslec nad 4x4Gluters pisze: Ojciec podsunął mi ciekawy pomysł - drugie autko. Mam zamiar złożyć Golfa mk1 VR6 tylko na weekend i do wyścigów. Kompletny golas bez bajerów z klatką i dwoma fotelami w środku. Z zewnątrz też bez rewelacji aby zachować efekt zaskoczenia.
Co wy na to?
trzeba było się targować została by kasa na inny bajer jakiśWłaśnie stałem się właścicielem.... elektrycznych i podgrzewanych lusterek starego typuNawet nie wiedziałem że coś takiego wyprodukowano. Komplet z wiązką i przełącznikiem za 170zł z przesyłką. hahahaha!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości