Jak zakodować pilot centralnego zamka?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak zakodować pilot centralnego zamka?
Witam, od niedawna jestem posiadaczem MK IV wraz z nim dostałem jeszcze 2 piloty do centralnego zamka jednak one nie działają, baterie w pilotach są OK, bezpiecznik sterownika też jest OK
Sterownik centralnego jest firmy VOTEX (wygląda jakby były robione specjalnie pod samochody VW) wydaje mi się że się poprostu rozkodował i stąd moje pytanie jak się z tym uporać?? Kodował ktoś kiedyś piloty centralnych zamków czy też alarmów?
Sterownik centralnego jest firmy VOTEX (wygląda jakby były robione specjalnie pod samochody VW) wydaje mi się że się poprostu rozkodował i stąd moje pytanie jak się z tym uporać?? Kodował ktoś kiedyś piloty centralnych zamków czy też alarmów?
Ostatnio zmieniony sob cze 21, 2008 22:08 przez Chomik, łącznie zmieniany 1 raz.
- adamos1111
- Nowicjusz
Witam
Mam golfa IV i mam centralny zamek ktory zamyka sie kluczykiem
Wlasnie kupilem centralke z pilotami formy Votex 1046 (podobno to oryginal vw).
Ale niestety nie wiem jak ja podłaczyc poniewaz nie posiadam instrukcji, moze ktos ma instrukcje to takiej centralki?
Z centralki wychodzi 6 przewodow.
Ale niestety nie wiem jak ja podłaczyc poniewaz nie posiadam instrukcji, moze ktos ma instrukcje to takiej centralki?
Mam instrukcje (obrazki) ale fotki bym mógł porobić dopiero w sobote i ci przesłać na maila, instrukcja jest dość zrozumiała napewno pomoże tylko niewiem czy mam dokładnie ten sam model.adamos1111 pisze:Witam
Możesz powiedzieć gdzie zakupiłeś centralke i ile cie ona kosztowała?? może ja poprostu zmienie sobie centralke i będzie spomkój.
- adamos1111
- Nowicjusz
Chomik,
jesli masz jakas instrukcje i mozesz mi przeslac to bardzo prosze.
Moze pomoze mi to na podłaczenie tego w moim aucie.
Centralke z pilotami kupilem na allegro, dalem za nia naprawde grosze
[email protected]
jesli masz jakas instrukcje i mozesz mi przeslac to bardzo prosze.
Moze pomoze mi to na podłaczenie tego w moim aucie.
Centralke z pilotami kupilem na allegro, dalem za nia naprawde grosze
[email protected]
Moze to cos powie.
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=368404
Masz napisane ale po ang. niby dziala ale chyba do kluczy sie tyczy? sam nie wiem nie mam tego u siebie tylko sam central w kluczyku po przekreceniu w drzwiach:)
[ Dodano: Czw Sty 12, 2006 22:27 ]
gREGORPG da napewno rade:) tylko trzeba znalesc opis.....czasem jest tez mala zworka przy centralce......zalaczasz ja i programujesz......tak czy inaczej poszukaj w necie info.
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=368404
Masz napisane ale po ang. niby dziala ale chyba do kluczy sie tyczy? sam nie wiem nie mam tego u siebie tylko sam central w kluczyku po przekreceniu w drzwiach:)
[ Dodano: Czw Sty 12, 2006 22:27 ]
gREGORPG da napewno rade:) tylko trzeba znalesc opis.....czasem jest tez mala zworka przy centralce......zalaczasz ja i programujesz......tak czy inaczej poszukaj w necie info.